BIST 9.801
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,67
GÜNCEL

Mısır saldırısında korkunç detay! Ölenlerin sayısı artıyor

Mısır'da Ariş kentindeki Ravza Camisi yakınında dün yapılan saldırıda ölenlerin sayısı 305'e yükseldi. Mısırlı yetkililer saldırıyı ciplerle gelen ve DEAŞ bayrağı taşıyan 25-30 kişilik bir grubun yaptığını açıkladı.

Mısır'da savcılık, Kuzey Sinai bölgesinde, Ariş kentinde dün bir camiye düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıda ölenler, 27'si çocuk 305 kişiye yükseldiğini açıkladı.

SALDIRIYI MASKELİ TERÖRİSTLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Mısır’da Cuma namazı sırasında Ariş kentine bağlı Abed kasabasında camiiye bombalı saldırı düzenlendi. 4x4 ciplerin içindeki maskeli bir saldırganlar tarafından camiye ateş açıldı.

3 GÜN YAS İLAN EDİLDİ

Saldırıda çok sayıda kişi yaralandı, yaralılar çevredeki hastaneler kaldırıldı. Sağlık Bakanlığı sözcüsü Halid Mücahid, saldırıda militanların bomba attığını ve yaralıların hastaneye kaldırıldığını söyledi.
Mısırda üç gün yas ilan edildi.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler