BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Bahçeli Kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmadı

Kılıçdaroğlu'nun "Bahçeli kavga istiyor" sözlerine MHP liderinden cevap! Bahçeli o sözlere bakın ne dedi?

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bahçeli kavga istiyor" sözleri MHP liderini kızdırdı.

Bahçeli, "Sayın Kılıçdaroğlu şunu bilsin. Kavga gibi bir arayışımız yoktur. Eğer olursa kendileri bizim klasman ve ilgimizde zaten değildir. Sakal bıyığa denk olmayınca berber ne yapsın. Söz eylemi doğrulamayınca adam neylesin." dedi.

Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

CHP yöneticilerinin dedikoduya çakılmaları öncelikle kendileri için talihsizliktir. Bize yönelttikleri mesnetsiz iddialar sahiplerine aynen dönecektir. Sayın Kılıçdaroğlu bizi tanımıyor. Bu doğaldır doğal olmayan konuşmanın erdemine inanmış bir hareketi kendi gibi görmek hayasıdır. Sayın Kılıçdaroğlu şunu bilsin. Kavga gibi bir arayışımız yoktur. Eğer olursa kendileri bizim klasman ve ilgimizde zaten değildir. Sakal bıyığa denk olmayınca berber ne yapsın. Söz eylemi doğrulamayınca adam neylesin. CHP vatanı böldürmeyeceğiz diyor. Kendilerini alkışlıyor Allah tamamına erdirsin diyoruz.

"ATATÜRK KALKIP BUNLARI GÖRSE..."

Biz CHP’nin Adana’ya gideceğini zannediyorduk baktık ki yolu şaşırmışlar Kartal’a çıkarma yapmışlar. Çok sayıda bölücü emelleri olan oluşumlarla CHP’yi sırt sırta görmek bir yol kazası değildir. HDP-PKK suç üstü basıldı. CHP, PKK’nın bagajı haline geldi. Bize göre bunu adı rezilliktir. CHP’liler, "vatanı böldürmeyeceğiz" sözünü ya birbirlerinin yüzüne söylesinler ya da cesaretleri varsa HDP’li kardeşlerine söylesinler. Anladığımız kadarıyla HDP CHP’nin içine kaçmıştır. CHP'deki PKK kalıntıları bünyeyi ele geçirmeye başlamışlardır. Atatürk yerinden kalkıp bunları görse ya yeniden yerine yatar ya da bunların alayını İzmir’e kadar kovalar.