BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.400,19
MEDYA

Bahar Candan Nur Yerlitaş'ı çileden çıkardı!

İşte Benim Stilim 22 Mart 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Bahar Candan, Nur Yerlitaş'ı çileden çıkardı.

İşte Benim Stilim 22 Mart 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Öykü Serter, Bahar ile Tuğba'nın kavgasını sordu.



Tuğba, Bahar'ın kendisine hakaret ettiğini söylerken Selay Topçuoğlu, Bahar'ın herkesi taklit ettiğini söyledi. Selay, Bahar'ın yalan söylediğini ve Bahar'ın yarışmacıları kışkırttığını iddia edip bağırdı. Bahar ise yarışmacıların Zeynep ile barışmasını bile kıskandığını iddia ederek ağlamaya başladı. Bu iddialar üzerine stüdyoda tansiyon bir anda yükseldi.



Nur Yerlitaş yarışmacıların huzurunu bozduğunu, Bahar Candan'ın bu yarışmacılardan biri olduğunu, Bahar'ın bazen doğru konuşmadığını düşündüğünü, bütün yarışmacıların yarışmada aynı statüde olduklarını ve Bahar ile Yağmur Taktaş'ın sinirlerini bozduğunu söyledi.



Bahar, Nur Yerlitaş'ın sözleri karşısında ağlamaya başlayınca Nur Yerlitaş daha da sinirlendi ve Bahar'ın yalandan ağladığını söyledi. Nur Yerlitaş yarışmacıları adam edeceğini de sözlerine ekledi.



Daha sonrasında Lara Özsoy, Bahar Candan ile konsept yapınca Bahar Candan kahkaha atmaya başladı. Nur Yerlitaş buna sinirlendi ve Bahar'ın daha az önce ağladığını ama şimdi kahkaha attığını söyledi.



Öykü Serter ise Bahar'ın ağlamalarını inandırıcı bulmadıklarını söyledi.

Sitene Ekle