BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Bahar Candan elenince çılgına döndü

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Bahar Candan oldu. Peki İşte Benim Stilim jürisi final haftasında Bahar Candan'ı neden eledi, sebep olan Murat Boz mu?

TV8'de ekranlara gelen 'İşte Benim Stilim' yarışması final için geri sayıma başlarken kim elendi sorusunun yanıtı olay oldu. Zira bu hafta elenen isim Bahar Candan olarak açıklandı. İlginç olan nokta daha önce Öykü Serter'in artık eleme olmayacağını duyurmuş olmasıydı. Peki Bahar Candan , Murat Boz ile alem gecesi yüzünden mi elendi? 

Pazar günü ekrana gelen İşte Benim Stilim finalinde eleme potasına giren Bahar Candan ismini duyunca çılgına döndü. Jüriye, "Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz" deyip ağlamaya başladı. Jüri de Bahar Candan'ı eledi.

SEBEP MURAT BOZ İLE ALEM GECESİ Mİ?

Bahar-Nihal Candan kardeşler geçtiğimiz günlerde Murat Boz ve Eser Yenenler ile yakalanmıştı. Bahar, yarışmadan elenince akıllara "bu olaydan dolayı mı elendi" sorusu geldi. Zira Bahar Candan o olaydan sonra alem gecesini instagram hesabından saat reklamı için kullanmıştı.

Sitene Ekle