BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.394,86
HABER /  GÜNCEL

Bağımlılıklarla mücadelenin yüzü Dila Tezemir

Dila Tezemir Bağımlılıktan kurtulmak isteyenleri hayata bağlamak için yapılacak mücadelenin yüzü seçildi. Bağımlılılar Dila'ya bağımlı olacak.

Abone ol

Ülkemizin bir çok yerinde uyuşturucu, alkolizm ve bağımlılıklarla mücadele eden sivil toplum kuruluşları Ankara'da bir toplantı gerçekleştirdiler. Tourist Otel de yapılan toplantı neticesinde 2013 yılı bağımlılıklarla mücadele yılı olarak belirlendi.

Aynı toplantı içerisinde kampanyanın tanıtım yüzü ünlü birinin seçilmesine karar verildi.
Söz konusu kuruluşların yapmış olukları araştırmalar sonucunda belirlenen adaylar arasından mütevazi sanatçı kişiliği ve bağımlılıklarla mücadelesi ile tanınan Dila Tezemir in ülkemizde bağımlılıklarla mücadelenin yeni yüzü olarak belirlendi.

OLDUKÇA DRAMATİK ANLAR YAŞANDI

Bilindiği üzere sanatçı geçtiğimiz yıl bağımlılarıyla birlikte üç gün sokakta kalarak kendi bestelerinden birine klip çekmiş ve onların hayatını daha iyi anlatmaya çalışmıştı. Bu çıkışıyla birçok medya platformunda en çok konuşulan sanatçılardan biri olmuştu.
Dila Tezemir herhangi bir bedel talep etmeden bugün objektif ve kameraların karşısına geçti. Sokakta yaşamak zorunda kalan birkaç uyuşturucu bağımlısınında katıldığı çekimlerde konular dramatik olarak görsel hale getirilmeye çalışılınca oldukça dramatik anlar yaşandı.

PROJEDE YER ALMAKTAN GURUR DUYDUM

Çekimler sırasında sanatçı; "Ankarada yapılan toplantıda Hayat Boyu Sevgi Derneği olarak bizlerde bulunuyorduk ve bizim yani benim kendilerinden böyle bir talebim olmadı. Ancak onlarca sivil toplum kuruluşu bu konuda ortak karar verince bende böylesi bir projede yer almaktan dolayı onur duydum. Benim geçmişte yaşadığım şeyler hemen herkesçe malumdur ve bu mücadelenin neresinde olursa olsun bulunmak çok güzel birşey."

ADI BİLE KÖTÜ

Kendisine korkmuyormusunuz diye sorulunca sanatçı;
"Birçok ünlü ve tanınmış insan adının uyuşturucu ile anılmasını istemez. Çünkü adı bile kötü. Ayrıca zatan birçok ünlüde herhangi bir maddenin veya alkolün bağımlısı durumunda. Tabi birde bunun yeraltındaki boyutu var işin açıkçası birçok insanda bundan dolayı çekinir. Ben tehdit almadımmı diye düşünüyorsanız söyleyeyim tahmin ettiğinizden çok fazla ama umursamadım. Hatta öyle şeyler yaptımki yankında ülke gündemine oturacak."dedi.

Sanatçıya bunların ne olduğu sorulunca günü gelince açıklayacağını söyledi.