BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  GÜNCEL

Bağcılar'da neden yan baktın cinayeti

Bağcılar'da iki grup arasında neden yan baktın tartışması yüzünden çıkan kavga ölümle sonuçlandı.

Abone ol

Bağcılar'da iki grup arasında Neden yan baktın tartışması yüzünden çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Olay, 2 gün önce saat 22.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Osmangazi Caddesi'ndeki bir apartmanın önünde meydana geldi.

İddiaya göre, yaralamadan ve adam öldürmeye tam teşebbüsten kaydı bulunan Ömer Ö. (26) ile arkadaşı Ergün Y. (19) motosikletle bir binanın önünde bekleyen 3 kişinin yanına gitti. Motosikletten inen 2 şüpheli, apartmanın merdivenlerinde oturan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Osman Galiptus, Cengiz E. ile Yunus H.'ye "Yan baktın" diyerek üzerlerine yürüdü.

İki grup bunun üzerine tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Ömer Ö. ile Ergün Y. yanlarında bulunan silahlarla 3 kişinin üzerine kurşun yağdırdı. Olay sonrası Osman Galiptus kalbinden, Cengiz E. göğsünden, Yunus H. ise karnından ağır yaralandı. Çevrde oturan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen 23 yaşındaki Osman Galiptus kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis olay sonrası kayıplara karışan 2 cinayet şüphelisini yakalamak için arama çalışması başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen Bağcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri silahlı saldırı gerçekleştiren zanlıların kimliklerini tespit etti. Ekipler bugün akşam saatlerinde de Bağcılar?da Ömer Ö. ile Ergün Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. 2 kişinin polisteki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.