BIST 10.187
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.386,48
HABER /  MEDYA

Baba Candır yine çok eğlendirdi!

TRT'nin sevilen dizilerinden Baba Candır, dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. İşte Baba Candır'ın son iki bölüm özeti ve fragmanları;

Abone ol

TRT'nin sevilen dizisi Baba Candır, dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Çocuklarıyla arasının giderek açıldığını düşünen Salih, sakin bir pazar için çocuklarıyla birlikte mangal keyfi yapmaya hazırlanır; fakat işler istediği gibi gitmeyecektir.

Baba Candır'da Ceylan ile Emrecan giderek yakınlaşmaktadır. Ceylan'ın Rüzgar'a ilgi duyduğunu sanan Emrecan'ın canı giderek sıkılmaktadır. Her gittiğinde Ceylan'ı Rüzgar ile gören Emrecan, aldığı hediyeyi vermeden kafeden uzaklaşır.

baba-candir.jpg

CİCİ ANNE SENDROMU

Bu arada Haluk ise babasının evlilik fikrine henüz alışmadan cici anne sendromu yaşamaya başlar. Hele ki daha önce tartıştığı Rüzgar'ın, erkek kardeşi olacağı fikri Haluk'u çileden çıkarmaya yetecektir.

Haluk evdeki sahte aile ortamından bunalınca iş için Bolu’ya gitmeye karar verir ve Ece’yi de beraberinde sürükler. İkiliyi Bolu yolunda bir sürü aksilik beklemektedir. Egemen Salih ile arası hala limonidir. Aslı’nın annesi Müjde Egemen’i ailesinden uzaklaştırmaya kararlıdır. Egemen’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.


 
BABA CANDIR 7. BÖLÜM ÖZETİ 

Ece, Egemen ve Emrecan karakola düşerler. Salih bütün çocuklarının karakolluk olduğunu öğrenince artık alttan alamaz ve çocuklarına patlar. Kriz anında verdiği ceza ise daha büyük bir kavganın kopmasına sebep olur. Egemen evi terk eder. Egemen’in evden uzaklaşması Aslı ve ailesiyle yakınlaşmasına sebep olur. Haluk kendisine yalan söylediğini düşündüğü Ece’yle konuşmamaya kararlıdır. Ece kendini affettirmek için Haluk'un peşinden ayrılmaz. Ceylan Emrecan'a sinirlenir ve Rüzgar’ın kafesinde çalışmaya başlar. Rüzgar küçük jestlerle Ceylan’ı etkilemeye çalışır. Bu jestlere şahit olan Emrecan Rüzgar ile iyice gerilir.