BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Ayşegül'ün davranışları yarışmacılar tarafından nasıl eleştirildi?

İşte Benim Stilim All Star 09 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Ayşegül'ün davranışları diğer yarışmacılar tarafından eleştirildi.

İşte Benim Stilim All Star 09 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan'ın montunu beğendiğini ama daha önce böyle bir parçayı iki üç kere daha kullandığını söyleyince Ayşegül Doğan daha önce böyle birşey giymediğini ama Ezgi'nin kendi tarzını çözdüğü için ona öyle gelmiş olabileceğini söyledi.


Ezgi Ünal ise "Ne kadar tarz giyinsende ben seni tarz olduğuna inanmıyorum" dedi. Bunun üstüne Ayşegül "Neden benim kişiliğime karşı yorum yapıyorsun? İnsanlar birbirine nasıl yaklaşıyor seninde bana öyle yaklaşman lazım" dedi. Bunun üstüne Ezgi Ünal "Sen bana kötü yorum yapmadın diye ben sana kötü yorum yapamam diye bir şey yok. Eğer öyle olsaydı ben sana kötü yaklaşmazken seninde bana kötü yaklaşma hakkın olmazdı" dedi.


Daha sonra Sinem Umaş söz aldı ve Ayşegül'ün herkese öyle davrandığını ve kendisini de görmezden geldiğini söyledi. Özden Cerrahoğlu'da diğer kızları onaylayınca gerilim yükseldi. Gala gecesi Özden ve Ayşegül arasında yaşanan tartışma yeniden açılınca Ayşegül, Özden'in kendisiyle dalga geçtiği için kendisine öyle davrandığını söylerken Özden dalga geçmediğini söyledi. Ayşegül'ün bu davranışlarını yaptığı caps yüzünden olduğunu söyledi. Öykü Serter tartışmaya müdahale edince taraflar sakinleşti.


Çiğdem Çelik'te Ayşegül'ün kombinlerinde çok büyük değişiklik yapmadığını söyledi. Ayşegül ise bunun kendi tarzı olduğunu ve kombinlerde zorlandığını söyledi. Çiğdem Çelik, Ayşegül'ün herkese hep aynı giyiniyorsun yorumu yapmasını haksızlık olarak değerlendirdi. Çiğdem, Ayşegül'ün kıyafetlerini beğendiğinde söylediğini bunun Emel Özkızıltaş'a özel bir durum olmadığını söyledi. Çiğdem, Ayşegül le kıyafet dışında da tartıştıklarını ama Ayşegül'ün kendisine nasıl davranılıyorsa herkesin birbiriyle diyalogunun farklı olduğunu söyledi.

Sitene Ekle