BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Nur Yerlitaş, Emel Özkızıltaş'ı neden fırçaladı?

İşte Benim Stilim All Star 09 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Emel Özkızıltaş sahnedeyken tartışmalar yaşandı ve Nur Yerlitaş, Emel'e uyarılarda bulundu.

İşte Benim Stilim All Star 09 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik karşıdan gelen tepkilere göre yorum yaptığını bu yüzden Emel ile aralarında tartışma yaşanmadığını söyledi.


Çiğdem'in bu açıklaması üzerine söz alan Ayşegül Doğan, Çiğdem'in sürekli kendisini açıklamasından sıkıldığını söyledi. Çiğdem'in kendisini izledikten sonra "Ben şu hareketimi şu yüzden yapıyorum" diye açıklama yaptığını söyledi. Ayrıca Çiğdem'in davranışlarının arkasında durmadığını ve burada başka bir kadın olduğunu iddia etti. Çiğdem ise o zaman sinirlendiği için yanlışının farkına varmadığını sakinleştikten sonra farkettiğini söyledi. Emel Özkızıltaş'ın kendisini sildiği için dedikodu yaptığını söyledi. Çiğdem'in ise herkesin önünde dediklerinin dedikodu olmadığını söyledi.


Emel'in "Biz kendi aramızda konuştuk" demesi üzerine Ayşegül "Sen karışma" demesi ortamı daha da gerdi. Çiğdem'in sürekli Emel'i koruyor durumuna düşmesine müdahale eden Öykü Serter, Emel'in konuşmasını istedi. Emel "Bu bizim Çiğdem ile aramızda olan birşey sen karışma" dedi. Öykü Serter'in söylediklerini tekrar etmesi Nur Yerlitaş 'ın gözünden kaçmadı. Nur Yerlitaş, Emel'e kendisini savunamadığı için kızdığını söyledi.


Söz alan İlbige ise programın moda programından çok kadın programına döndüğünü söyleyince Nihal Candan, Ayşegül Doğan ve İlbige arasında gerginlik yaşandı. İlbige, Çiğdem'in istediği şekilde yorum yapabileceğini ve bunun kimseyi ilgilendirmediğini söyledi. Ayşegül ise yarışmayı önemsediği için bu şekilde yorum yaptığını ve İlbige'nin yorumu dikkate almadığını söyledi. Öykü Serter, İlbige'ye söz vermese bunları dile getirmeyeceğini söyledi. Neden yorum yapmadığını sorunca İlbige Uzun diğer yarışmacılardan sonra tepki alacağı ve aynı konunun yeniden dönmesini istemediği için dile getirmediğini söyledi.


Çiğdem Çelik, Ayşegül'ün sert yorumları yüzünden diğer yarışmacıların korktuğunu söyledi. Sinem Umaş, Ayşegül'ün sürekli olumsuz konuştuğunu, cümlenin bitmesini bile beklemediğini söyledi. Sinem, Ayşegül'ün herkesin kendisiyle aynı fikirde olmasını istediğini ama kimsenin onunla aynı fikirde olmak zorunda olmadığını söyledi. Sinem diğer yarışmacıların olumsuz yorumlarını söyleme şeklinin daha düzgün olduğu için tartışma yaşanmadığını söyledi. Ayşegül diğer yarışmacılara sert yorumlar yaptığı için kendisine o şekilde yaklaşıldığını söyledi.


Jüri karşısına geçen Emel Özkızıltaş'a Nur Yerlitaş kızdığını söyledi. Emel'in kendisini savunamadığını, sessiz kaldığını, kendisini ifade edemediğini söyledi. Sadece yarışma için değil dışarıdaki hayatı içinde böyle olmaması konusunda Emel'e tavsiyede bulundu.

Sitene Ekle