BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
MEDYA

Ayşegül Doğan ve Çiğdem Çelik arasında kavga çıktı!

İşte Benim Stilim All Star 18 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan ve Çiğdem Çelik arasında kavga çıktı.

İşte Benim Stilim All Star 18 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan mecbur durumda kaldığı için giydiği çizmelerinden dolayı açıklama yaptı.


Çizmelerini internetten aldığını ve böyle olduğunu bilmediğini söyledi. Çiğdem Çelik, Ayşegül Doğan'ın kombinini geçen haftaki kendi kombinine benzetince Özden Cerrahoğlu, Çiğdem'in de bu kombini Rihanna'dan gördüğünü söyledi. Çiğdem bunu gizlemediğini, böyle benzer kombinlerde herkesin bunu söylediği için dile getirdiğini söyledi.


Ayşegül Doğan ise Çiğdem Çelik'in daha önce podyumda giyilmiş çok şeyin benzerini yaptığını iddia etti. Bunun üzerine ikili arasında kavga çıktı. Ayşegül Doğan, Çiğdem Çelik'in alaturka olduğunu söyleyince Çiğdem, Ayşegül'ün de çok modern olmadığını söyledi. Çiğdem "Ben kıyafet üzerine yorum yapıyorum" deyince Ayşegül, Çiğdem'in dünkü kavgasını hatırlattı ve "Dün ne üzerine konuştuğunu gördük" dedi. Çiğdem bunun üzerine "Sen çok akıllısın insanların zaaflarını kullanarak kışkırtmayı çok iyi biliyorsun" dedi. Ayşegül bunun üstüne "Senin bu şekilde davranma lüksün yok ikimizde yarışmacıyız" dedi. Kavgayı Öykü Serter sonlandırdı.

Sitene Ekle