BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Nihal Candan, Sinem Umaş ile neden dalga geçti?

İşte Benim Stilim All Star 18 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan, Sinem Umaş ile dalga geçti.

İşte Benim Stilim All Star 18 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik, Nihal Candan'ı çok sevimli buldu ama konseptinde eksikler olduğunu söyledi.


Sinem Umaş ise Nihal'in yarasa kol bluzunu kombinine uygun bulmadığını söyledi. Nihal Candan "Ben senin aksine standart gitme taraftarı değilim" diyerek Sinem'in eleştirisine eleştiriyle cevap verdi. Sinem "İnsanlarla dalga geçmek yerine tarzına daha çok önem verebilirsin" deyince ikili arasında gerilim yaşandı. Nihal Candan'ın Sinem ile önceki katıldığı yarışmada gelin olduğunu bu yüzden kendisine gelin demesinde birşey olmadığını söyledi. Sinem bundan bugüne kadar rahatsız olmadığını ama sürekli söylemesinin sıktığını, o yarışmanın kendisine büyük tecrübe olduğunu söyledi.


Çiğdem Çelik "O zaman sende adını tam kullan Gülnihal ne güzel bir isim" deyince Nihal "Şu an o ismin kızı değilim belki daha sonra kullanabilirim" dedi.


Yarışmacılar Nihal'in çoraplarını beğenmeyince Öykü Serter "Arka tarafta sana bu çorabı giyme demedi mi" diye sorunca yarışmacılar Nihal'in kendilerini dinlemediğini, inatla giydiğini söylediler. Nihal bazı yarışmacıların "Ben karışmak istemiyorum" dediklerini söyledi. Ayşegül Doğan'da "Nankörlük yapıyorsun" deyince Nihal "Modadan anlayan arkadaşlar için dedim, senin modadan anladığını düşünmüyorum" dedi.


Ayşegül Doğan, Sinem Umaş'a "Buradaki bu muhabbetten rahatsız olacağına Beşiktaş'ta bir fotoğrafçının vitrinindeki fotoğraftan rahatsız ol" diyerek Sinem'in 10 sene önceki görüntüsünü eleştirdi. Bunun üzerine Ayşegül ve Sinem arasında tartışma yaşandı. Bu konuşmaların üzerine Sinem rahatsız olmadığını ve geçmişinden utanmadığını söyledi.

Sitene Ekle