BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
MEDYA

Ayşegül Doğan ile Sima Şerafettinova arasında fizik tartışması

İşte Benim Stilim All Star 01 Aralık 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan ile Sima Şerafettinova arasında fizik tartışması yaşandı.

İşte Benim Stilim All Star 01 Aralık 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Öykü Serter, Ayşegül Doğan'a evlenemeye niyeti olup olmadığını sorunca Ayşegül geçimsiz bir insan olduğunu bu yüzden sağlıklı bir ilişki yürütemediğini söyledi.


Sima Şerafettinova, Ayşegül'ün kilosuna ve vücuduna uygun giyinmediğini söyleyince ikili arasında fizikleriyle ilgili tartışma yaşandı. Ayşegül, Sima'nın bunu özellikle yaptığını iddia etti. Nihal Candan, Sima'nın bu fizikle Ayşegül'ün fiziğini eleştiremeyeceğini söyledi.


Öykü Serter, Sima'nın sürekli başkalarıyla kendisini kıyasladığını söyledi. Ayşegül, Sima'nın egosu olduğunu ve bunun komik göründüğünü söyledi. Öykü Serter kızları değiştirilemeyecek özellikleriyle ilgili dalga geçmemeleri konusunda uyardı.


Çiğdem Çelik, Ayşegül'ün Emel Özkızıltaş ve Nur Yerlitaş'ı kopyaladığını iddia etti. Nihal Candan, Ayşegül'ün Emel'in tarzını beğenmeyip onun kombininin benzerini yapmasını tükürdüğünü yalamak olarak gördüğünü söyledi. Ayşegül, Emel'in böyle giyinmediğini söyleyince Emel, Ayşegül'ün kendisini dışarda görmediğini o yüzden bu konuda yorum yapmamasını rica etti.


Gülşah Yılmaz, Ayşegül'ü savunun cümleler kurduğunda Çiğdem buna karşı çıktı ve aksesuarının Gülşah'ın aksesuarına benzetildiğinde neden kendisini korumadığını sordu. Bunun üzerine ikili arasında sesler yükseldi. Nur Yerlitaş ise Gülşah'ın tepkilerini yakıştıramadığını söyledi. Daha sonrada Ayşegül'ün kombinini Emel'in kombinine benzediğini, Ayşegül'ün beğenmediğini hatırlattı ve Emel'in kombininin daha başarılı olduğunu söyledi. Nur Yerlitaş daha sonra Sima'yı da sözlerinden ve hareketlerinden dolayı uyardı.

Sitene Ekle