BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,52
MEDYA

'Ailemi bu duruma sokmak istemezdim' dedi, çekip gitti

Fox Tv'nin izdivaç programı Zuhal Topal'da gözyaşları sel oldu. Anne- babasına yaşattıklarından dolayı kendisini affedemeyen gelin adayı gözyaşları içinde stüdyoyu terk etti.

Zuhal Topal'la programına kısa süre önce dahil olan gelin adayı Hanife, bir gelin adayının ailesiyle olan sorunlarını anlattığı sırada oldukça zor anlar yaşadı. Hanife, programa geldiği günden beri sıkıntılı günler geçirdiğini ve bir türlü rahat edemediğini söyledikten sonra gözyaşlarına boğuldu. Kimseyle anlaşamadığını söyleyen Hanife, 'Annemi-babamı bu durumda bırakmayı istemezdim' dedikten sonra hıçkırıklara boğuldu.


'Ailem beni çok rahat bıraktı. Ailem yönünden çok rahatım, çok mutluyum. Ama ben kendimi koruyamıyorum galiba. Bir kuyunun içindeyim ve çıkmaya çalıştıkça dibe batıyorum. Ben böyle olmasını istemezdim. Ben annemi - babamı... Benim hakkımda kötü konuşsunlar, kötü söylesinler diye çıkıp gelmedim buraya. Ben hatalıyım belki. Ben annemi-babamı bu duruma sokmak istemezdim. Hep çok dik başlılık yaptım, evet. Herkes hakkında kötü konuştum. Ben kimseyle anlaşamıyorum...' şeklinde konuşan genç gelin adayını Zuhal Topal sakinleştirmeye çalışsa da pek başarılı olamadı. Genç kız, gözyaşları içinde stüdyodan koşarak uzaklaştı. İşte canlı yayında yaşanan o dram dolu anlar...

Sitene Ekle
Etiketler