BIST 10.657
DOLAR 32,14
EURO 34,96
ALTIN 2.433,42
HABER /  GÜNCEL

Aysal'dan F.Bahçe'ye ayartma cevabı

Galatasaray'ı oynayacağı rakiplerin futbolcularını el altından ayartmakla suçlayan Fenerbahçeli yönetici Cihan Kamer'e G.Saray Başkanı Ünal Aysal cevap verdi.

Abone ol

Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmalarıyla ilgili söylediği sözlere Başkan Aysal'dan "Galatasaray'ın yaptığı transferler her zaman etiktir" cevabı geldi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da GS Store açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal hedefleri neticesinde bir açılış yaptıklarını belirterek, "Hiçbir kulüple Galatasaray'ı karşılaştırmıyorum. Galatasaray bir sene içinde bütün gelirlerini arttırdı. Ayrıca bütün branşlarda sporcularımız başa güreşiyor, bizim de planımız buydu" şeklinde konuştu.

"BUNLARIN HEPSİ TESADÜF MÜ?" DİYE SORMUŞTU

Basın mensuplarının Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer'in "Kayserispor maçınız var, Amrabat'a talip oluyorsunuz; Manisaspor maçınız var Yiğit'e talip oluyorsunuz. Daha sonra Antalyaspor maçından önce Necati Ateş'e talip oluyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Doka ve Sivasspor'dan Grosicki ile ilgili de benzer şeyler var. Bunların hepsi mi tesadüf?" sözlerini hatırlatması üzerine Aysal, "Açıklamayı yapan arkadaşımızın insafına bırakıyorum. Galatasaray'ın yaptığı transferler her zaman etiktir. Bunun tersini söyleyenler kendine bakmalı. Yanlış bir yaklaşım, yanlış bir tutum" dedi.

DEMİRÖREN'E İSTİFA ET ÇAĞRISI

Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Öztürk'ün Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasını istemesiyle ilgili olarak Aysal, "Yıldırım Demiören'in sözünü tutup istifa etmesini bekledik, bunu hatırlattık. Biz başından beri aynı doğruları savunuyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.