BIST 10.567
DOLAR 32,26
EURO 35,01
ALTIN 2.480,09
HABER /  GÜNCEL

Aysal bombaların sinyalini verdi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın transfer hakkındaki sözleri Sarı-Kırmızılı taraftarı heyecanlandırdı.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Ntv Spor'a merak edilen transferlerden, basketbol şubesinden istifa eden Hakan Üstünberk ile ilgili iddialara ve spor kamuoyunun gündemine oturan 58. maddeye ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte satırbaşları...

-İnanç ve istek bir araya geldiğinde başarı geliyor. Son Samsunspor maçı bizim için sınavdı. Eskiden 1-2 gol yediğimiz zaman cesaretimizi kaybediyorduk. Teknik ekip ve oyuncularımız, yıkımın ardından geri dönmeyi başararak, bundan sonrası için ümitlerimizi arttırdı.

-Alacağımız oyuncularla yurtdışı sınavlarının hazırlığını şimdiden yapmamız gerekiyor. İleriye dönük planları ve hazırlıkları bugünden yapmazsak, yarın başarılı olma şansımız olmaz. O yüzden transfer yapmak istiyoruz, eksik yerleri de biliyoruz.

-Elimizde güzel ve bize faydalı olabilecek oyuncular var. En sağlıklı kararı gelecek hafta alacağımızı düşünüyorum.

-Shaqiri için benim değil görevli arkadaşların temasları oldu. Artık karar bize ve teknik ekibe ait. Transferlerimiz Türkiye ve play-off için değil sonraki dönem için olacak.

-Genel Kurul öncesi tavrımız bellidir. Hiçbir yöneticimiz Avrupa standartları dışındaki yasaları kabul etmeyecektir. Avrupa standartlarına uygun tasarruflar ne ise bunlar yapılacaktır. Kimsenin tereddüt edeceğini zannetmiyorum.

-Hakan Üstünberk bize miras kalmıştı ve çok değerliydi. Bizi kırmayarak göreve devam etti. Kendisi ile hiçbir sorunumuz olmadı. Ailevi nedenlerden dolayı görevini bıraktı.