BIST 9.681
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.426,50
HABER /  GÜNCEL

Aysal açıkladı; Mancini ile devam mı ?

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile yarın bir araya geleceklerini belirterek, “Bizim istediğimiz şart...

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile yarın bir araya geleceklerini belirterek, “Bizim istediğimiz şartlarda başarılı olacağına inanıyorsa, kendisi ile devam etmek istiyoruz” dedi.
Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte öğrencilerle sohbet eden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İtalyan teknik adam Mancini ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yarın Mancini ile bir toplantı yapacaklarını ifade eden Aysal, “Kendisi ile oturup konuşacağız. Bizim istediğimiz şartlarda başarılı olacağına inanıyorsa, kendisi ile yola devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
Aysal, transfer politikası ile ilgili de konuşacaklarını dile getirerek, “Her şeyin net olmasını istiyoruz. Daha sonra herhangi bir başarısızlıkta ‘bana istediğim futbolcuları almadınız’ şeklinde bir bahane üretilmesini istemiyoruz. Olumsuz bir gelişme durumunda B planımız da hazır” şeklinde konuştu.
(İHA)