BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Aynı iş yerine ikinci kez girince yakalandı

Adana’da aynı iş yerinden 11 ay sonra ikinci kez hırsızlık yapan kişi, polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anı ise, güvenlik kamerası tara...

Abone ol

Adana’da aynı iş yerinden 11 ay sonra ikinci kez hırsızlık yapan kişi, polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anı ise, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi, Karasoku Mahallesi, Abidinpaşa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Rıza A. (27) 11 ay önce Saygan İş Hanı’na girerek bodrum kattaki iş yerinden hırsızlık yaptı. Ancak iş yeri sahibi Ünal Saygı şikayetçi olmadı. Aynı hırsız 11 ay sonra aynı iş yerine girerek bu kez 1 bilgisayar, laptop çaldı. Hırsız bu kez aynı iş hanında bulunan kuaför dükkanına da girip buradan 200 lira ve gitar çaldı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
İş yeri sahipleri sabahleyin geldiklerinde hırsızlık olayını fark edince polise başvurdu. Polis yaptığı araştırmada hırsızlık olayını Ali Rıza A. isimli şahsın gerçekleştirdiğini belirledi. 11 ay önce de aynı iş yerine girdiği belirlenen hırsızlık zanlısı evinde yakalandı.
Emniyette ifadesi alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)