BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
SPOR

Aykut Kocaman: “Ayar vericiler var!”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı sonrası, “Maçın beraberlikle biteceğini düşünürken golü yedik. Böyle bir deplasmanda puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi. Kocaman hakem Ali Palabıyık’ın yönetimini ağır bir dille eleştirirken, “Defalarca söylüyorum ama Türk futbolunda neler olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bir ayar vericiler var” yorumunu yaptı.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu. İlk yarı çok ürkek oynadıklarını belirten Kocaman, “Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Arka arkaya galibiyetlerimiz sonrası sakatlık sıkıntılarımız oldu. Kolay gol yeme sıkıntımızı bu maça kadar kaldırmıştık. Bu maça gelirken Beşiktaş deplasmanının ne kadar kuvvetli bir deplasman olduğunu biliyorduk. Kuvvetli bir takımlar ve akıcı oynuyorlar. Beşiktaş’ın dışarıdan bir gözle baktığımızda yaşadıklarından dolayı bir reaksiyon vermesi gereken maçtı. Bugünkü maçın zorluk derecesi artmıştı. Maç içinde bize sıkıntı yapacağını düşündüğümüz şey başımıza geldi. Rakibe pası ikram ettik bunlar gol olarak sonuçlandı. Bu öz güvenimizin zedelenmesine yol açtı. İlk yarı beklediğimizin tersine ürkek oynadık. Beşiktaş ilk yarı kontörlü daha iyi tuttu” dedi. 

“İkinci yarı daha tehditkardık” 

İkinci yarıya daha iyi başladıklarını belirten Kocaman, “İkinci yarı oyunu yönünü bütüne yaymaya çalıştık. Zaman zaman başarılı olduk. Rakip kaleye tehditkar gitmeye başladık. Beşiktaş’ı hırpalamaya başladık. Golden sonra işler bizim istediğimiz gibiydi. Ama atmosfer kolay değil. 2-2’den sonra daha iyi oynayabilirdik ama olmadı. Beraberlik ile biteceğini düşünürken, ayağımızdaki topu rakibe verdik ve golü yedik. Böyle bir deplasmanda puan kaybetmenin üzüntüsü var” yorumunu yaptı. 

Sitene Ekle
Etiketler