BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

11 Mart Türkiye Gündemi

11 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan: "Bizim vatansever, milliyetperver olmaktan başka gayemiz olamaz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Bizim vatansever, milliyetperver olmaktan başka, bu ülkede bir beraber olmaktan başka gayemiz olamaz. Onun için, 'Rabia' diyoruz" dedi.

Soylu'dan Ekrem İmamoğlu'na: Karadeniz evladı PKK'ya oy için yamulmaz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu çok sert eleştirdi. CHP'nin HDP ile ittifakına dikkat çeken Soylu, İmamoğlu'na "Karadeniz evladı 3 tane oy için PKK'ya sığınmaz, yamulmaz." dedi.

Bakan Murat Kurum'dan 5 yıl için 1,5 milyon konut hedefi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki depremlerde bugüne kadar 82 bin vatandaşın hayatını kaybettiğini söyledi. Kurum bu nedenle kentsel dönüşümün gerekli olduğunu ifade ederek 5 yılda 1,5 milyon konutu dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtti.

ÖSYM 25 bin lira maaşla personel alacak

ÖSYM tarafından yazılım uzmanı, veri tabanı uzmanı ile ağ ve sistem uzmanı kadroları için 5 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. ÖSYM, işe alacağı personele 12 bin 744 lira ile 25 bin 489 lira arasında maaş verecek

Yavaş: Ekonomik projeleri öne aldık

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Marsur Yavaş, Cumhuriyetin yüzüncü yılına yüz proje hazırladıklarını söyledi. Yavaş, yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle ekonomik projeleri öne aldıklarını söyledi.

Beyaz Saray: "DEAŞ tehdidi devam ediyor"

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, "Biliyoruz ki şu an DEAŞ savaşçıları Suriye ve Irak'ta dağılmış halde varlığını sürdürüyor. DEAŞ, tehdit oluşturmaya devam ediyor" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler