BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.478,52
HABER /  GÜNCEL

Aydın'da mobilya deposu alev alev

Aydın'da, bir akaryakıt deposunda başlayan ardından mobilya deposuna sıçrayan alevler 6,5 saat süren yangının ardından söndürülebildi

Abone ol

Aydın'da, bir akaryakıt deposunda başlayan ardından mobilya deposuna sıçrayan alevler yaklaşık 6 buçuk saat süren müdahale sonucu kısmen kontrol altına alındı. 2 itfaiye erinin dumandan etkilendiği yangında, yaklaşık 1 milyon liralık maddi hasar meydana geldi.

Aydın- İzmir Karayolu üzerinde bulunan Ahmet Kabaçam'a ait kalorifer yakıtı deposunda, bugün saat 01.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Bülent Gündüz'e ait mobilya deposuna da sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin çabalarına rağmen alevler, yatak odası takımlarının bulunduğu bitişikteki mobilya deposunu sardı. Aydın Belediyesi'ne ait merkezde bulunan ekiplere destek amacıyla İncirliova, Umurlu, Köşk ve çevre belediyelerden ekipler ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de bölgeye geldi. Depoların girişinin tek olması nedeniyle söndürme çalışmalarının daha hızlı ilerlemesi, yangının diğer depolara sıçramaması için binanın arkası iş makinesi ile yıkıldı.

İTFAİYECİLER HASTANEYE KALDIRILDI

Yaklaşık 6 buçuk saat süren çabaların ardından alevler kısmen kontrol altına alındı. İki itfaiye eri dumandan etkilenerek ambulansla, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangında yaklaşık 1 milyon liralık maddi hasar meydana geldi. Söndürme çalışmaları sürüyor.