BIST 10.303
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,48
HABER /  GÜNCEL

Aydın Doğana en baba destek

Maliye'nin rekor cezasıyla sıkıntılı günler geçiren Aydın Doğan'a en baba destek Süleyman Demirel'den geldi.

Abone ol

Maliye'nin vergi kaçaklığı dolayısıyla 826 mliyon TL ceza verdiği Aydın Doğan'a, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, “Merak etme birşey olmaz' dedi. Demirel'in, bu sözleri söz konusu ceza ile igili söyleyip söylemediği merak ediliyor.

Koç Vakfı tarafından bu yılki Vehbi Koç ödülü Türkan Saylan'a verildi. Ödül İş Kuleleri'nde düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile verildi.

KARDEŞ DEMİREL YAN MASADA

Yan masada ise TMSF'nin Egebank'tan doğan borçların tahsil edildiği kardeş Şevket Demirel yer aldı. Kardeş Demirel Marmara Grubu Vakfı Başkanı Akkan Suver ile koyu bir sohbet etti. Şevket Demirel'in kızı Neslihan Demirel'de yan masada yerini alırken Aydın Doğan kızı TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'ı da bu masada oturmasını istedi. Fakat Yalçındağ Demirellerin olduğu masaya oturmayayı tercih etti.

MERAK ETME BİRŞEY OLMAZ

Yemek sonrası eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in masadan kalkması ile tüm masadaki davetliler ayağa kalktı. Demirel çıkışa doğru ilerlerken ani bir manevra ile Aydın Doğan'a yaklaşarak, kulağına 'Merak etme birşey olmaz' dediği duyuldu. Doğan, Demirel'in bu sözlerine kahkaha atarak karşılık verdi. Doğan ile Demirel'in samimi konuşması diğer davetlilerin gözünden kaçmadı. Demirel'il bu sözleri, Maliye'nin vergi kaçaklığı dolayısıyla Doğan'a verdiği 826 mliyon TL ceza ile ilgili olup olmadığı merak ediliyor. (Murat Palavar/Yeni Şafak)