BIST 10.674
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.432,57
HABER /  GÜNCEL

Avşar ve Ergen'den iğneli sohbet

Kral TV'nin düzenlediği "Müzik Oscarları"na Hülya Avşar ve Gülben Ergen damgasını vurdu. İkili arasında geçen "İğneli" sohbet, ileriki günlerde de tartışılacak gibi.

Abone ol Ödül gecesinde Hülya-Gülben şov

Kral TV'nin Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 11 'incisini düzenlediği törene gecenin sunucusu Hülya Avşar ile ödül alan Gülben Ergen'in "iğneli" diyalogu damga vurdu

Müzik Oscarlan'nın sahiplerini bulduğu gecede bayan konuklar her zamanki gibi şıklık yarışına girişmişti. Ünlüler, kırmızı halının üzerinde salına salına yürürlerken onları görmek isteyen hayranları da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nın önünü doldurdu. Tamer Karadağlı ve Hülya Avşar'ın sunduğu gecede pop müzik dalında en iyi kadın şarkıcı Gülsen, en iyi erkek ise Serdar Ortaç seçildi. Fantazi dalında ise en iyi kadın şarkıcı Gülben Ergen, en iyi erkek şarkıcı İbrahim Tatlıses oldu. Yılın şarkısı da Gülşen'in Of Of'u seçildi.

Kikirik ve Bıcırık
Ödülünü almak için sahneye çıkan Gülben Ergen'in gecenin sunucusu Hülya Avşar'la olan sıcak diyalogu da dikkat çekiciydi. İşte ikilinin diyalogu:

Gülben Ergen: (Kendisine ödülünü veren Orhan Gencebay'a dönüp) "Hülya'ya kikirik diyorsunuz ben de bir isim istiyorum."

Orhan Gencebay: "Sen de bıcırık ol o zaman"

Hülya Avşar: "Beni kıskanıyorsun"

Gülben Ergen: 'Aaa... Hâlâ alışamadın mı?"

Hülya Avşar: "Kolyen çok güzelmiş. Nereden aldın?"

Gülben Ergen: "Eşimin memleketi. Hakkari'den..."

Hülya Avşar: "Maşallah her yanın Hakkari olmuş zaten."

Haber : Bora ENGİN
Kaynak :
www.vatanim.com