BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Avrupa’dan mene sebep olanlara dava

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA’nın vermiş olduğu Avrupa Kupalarından 1 yıl men kararına neden olanlar hakkında hukuki sürec...

Abone ol

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, UEFA’nın vermiş olduğu Avrupa Kupalarından 1 yıl men kararına neden olanlar hakkında hukuki sürecin başladığını söyledi.
Eskişehirspor’un Olağüstü Genel Kurulu gerçekleşti. Kurulda tüzükte yapılan madde değişlikleri üyelere anlatıldı. Daha sonra üyeler değiştirilen maddeler hakkında görüşlerini bildirdi. Ardından tüzükte değiştirilen maddeler üyeler tarafından kabul edildi.
Kurulda bir konuşma yapan Başkan Hoşcan, “Hakettiğimiz Avrupa’ya gitmekte zorluk, engel yaşıyoruz. Bunun düzelmesi için büyük mücadele ediyoruz” dedi.
UEFA’ya gidememelerinin suçlusunun Eskişehirspor camiası olmadığını ifade eden Hoşcan, “Bu konuda, bu iş de suçu olanlarla ilgilide hukuki süreç başlamıştır. Bu kulübün hak ve menfaatlerini korumak yönetim kurulunun görevidir. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS), görülecek olan mahkeme öncesinde ilgili kişilere iddianame gönderilmiştir. Hukukçularımız tarafından süreç başlatılmıştır. Hiç bir şey yaptı, bittiyle yapanın yanına kalmasını düşünen bir yönetim değiliz. Bunu böyle biliyoruz” diye konuştu.

“EN İYİ ŞEKİLDE TRANSFERLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Takımının transferleri konusunda da konuşan, Hoşcan konuşmasına şöyle devam etti:
“Bu takımın transferleri en iyi şekilde olacak. Bu takım camiayı en iyi şekilde temsil edecek. Önümüzdeki 5 yılın takımını kurmak için en iyi şekilde çalışıyoruz. Biz mevcut borcu ileriye dönük yapılandırarak, kulübün önünü açmaya çalışıyoruz. Çok ciddi sıkıntılar çektik. Anadolu kulüplerine 1 yılın haricinde kredi verilmiyor. Kulüp olarak halen çek kullanamıyoruz. Ancak bizim sözümüz çek gibi olduğu için, bugüne kadar verdiğimiz sözlerin hepsini tuttuk. Yönetici arkadaşlarımızın kefaletleri ile neler yaptığımızı biz biliyoruz. Bizler bu kulübü düz yola çıkarmak için çalışıyoruz. Korkmuyoruz, korkmayacağız. Bu takımı hedefleri ile yöneteceğiz.
(İHA)