BIST 10.400
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.411,57
HABER /  EKONOMİ

Avea'dan kurumsal müşterilere kampanya

Avea, kurumsal müşterilerine kendi tarifelerini oluşturma fırsatı sunacak. İşletmeler, Avea ile kendi tarifelerini oluştururken 8 aya kadar da ücretsiz konuşacak

Abone ol

Avea açıklamasına göre, kurumsal menüyü tercih eden Avealı işletmeler aylık 15 liraya limitsiz şirketiçi görüşme imkanına sahip olurken, her yöne konuşma, mesajlaşma ve internet paketlerinden ihtiyaçlarına uygun olanını seçerek kendi tarifelerini oluşturabilecek.

Kurumsal menüde yer alan her yöne konuşma paketleriyle, Avusturya, İspanya, İsveç, İsviçre, Belçika, Yunanistan, Hollanda, Danimarka, Fransa, Macaristan, Almanya, İtalya ve İngiltere'deki sabit hat aramaları da ücretsiz olacak.

Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman, müşteri odaklı yaratıcı tarifelerle Türkiye'nin en çok konuşturan operatörü unvanının haklı sahibi olduklarını vurgulayarak, ''Avea çalıştıkça Türkiye'de konuşmak lüks olmaktan çıktı. Değil Türkiye'nin Avrupa'nın en çok konuşturan GSM operatörü olduk. 320 dakika ile Avealılar, Avrupa'nın en çok konuşan ülkesi Fransa'yı bile solladı. Bireysel tarafta elde ettiğimiz başarıyı, kurumsal müşterilerimize taşıyoruz'' dedi.

İçeriği ile Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirten Taşman, kurumsal menü ile müşterilerin Avea'nın müşteri odaklı yaklaşımını çok daha fazla hissedeceğini, kurumsal menü ile GSM pazarındaki rekabeti de farklı bir boyuta taşımayı planladıklarını ifade etti.

Bu kadar özgürlükçü bir yapının ilk defa sunulduğunu anlatan Taşman, ''Özellikle işini yeni kuran ya da büyütmek isteyen işletmelere 8 aylık bedava konuşma, SMS ve data fırsatını sunarak gereken desteği de sunmuş olacağız. Bu da onların karlılığını artırarak, finansal sonuçlarına olumlu yönde katkı sağlayacak. Müşterilerimizin içleri de işleri de rahat olacak'' dedi.