BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  GÜNCEL

AUZEF sınav sonuçları OYS öğrenci girişi TC ile sonuç sorgulama

AUZEF sınav sonuçları bugün saat 13.00'te erişime açıldı. 9-10 Aralık tarihinde 2 oturumla yapılan İstanbul Üniversitesi açık eğitim fakültesi AUZEF sınav sonuçlarını adaylar sinav.istanbul.edu.tr adresinden OYS girişinden TC numarası ile sorgulayabilecek.

Abone ol

AUZEF sınav sonuçları sınavdan tam 17 gün sonra bugün saat 13.00'te açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri AUZEF sınav sonuçlarını merak ederken haberimizde yer alan link üzerinden sorgulamanızı yapabilirsiniz. Öğrencilerimizin ”Sınav Sonuçları” sayfasını sinav.istanbul.edu.tr adresinden giriş yaparak görebiliyorlar. Aşağıdaki link üzerinden sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz…

AUZEF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

AUZEF DERS GEÇME NOTU NASIL BELİRLENİYOR: Ağırlıklı Not Ortalaması(ANO) ve Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO) kavramları, öğrencinin bir üst yarıyıldan ders alıp alamayacağının, DC ve DD aldığı derslerden geçip geçemeyeceğinin, öğrencinin kayıtlı olduğu programdan mezun olup olamayacağının ve mezun olursa mezuniyet derecesinin ne olacağının belirlenmesinde kullanılır.

AUZEF NEDİR: Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerine dünyanın neresinde olursa olsunlar internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartlarında öğrenim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır. AUZEF öğrencileri, İstanbul Üniversitesinde örgün öğretimde okuyan öğrencilerin yararlandığı bütün imkânlardan faydalanabilmektedir.

İTİRAZ NASIL YAPILIR: Sınav sonuçlarına itiraz, sınavın bitiş tarihinden itibaren üç gün içinde yapılır. Bu süre Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile yeniden belirlenebilir.

İtirazlar, kimlik bilgileri açık olmak koşulu ile yazılı dilekçe veya dijital ortamda yapılır. Belirlenen süre dışında yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

İtirazlar, Dekanlıkça incelenip sonuçlandırılır ve sonuçlar ilgili öğrenciye yazı ile veya elektronik ortamda bildirilir.

Sınav sonuçlarına itiraz maddi hata yönünden incelenir. Cevap kâğıdı öğrenciye verilmez.