BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
MEDYA

ATV'de gözyaşlarına boğan Semih Bektaş olayı! Ablası ve abisini ilk kez gördü

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve babası Kadri Beyi bulmak istediğini söyleyen 23 yaşındaki Semih Bektaş'ın hikayesi gözyaşlarına boğdu. İşte Semih ile annesi Gülsev Hanımın, Yusuf ve Elif'le yüzleşme anı...

Çocukluğu sosyal hizmetler yurdunda geçen ve babasını bulmak istediğini söyleyen Semih Bektaş,  'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılınca gözyaşlarına boğan bir aile hikayesi ortaya çıktı. 23 yaşındaki Semih, annesinin daha önce iki üvey kardeşini ve kocasını terk edip babasıyla kaçtığını fakat amcaları bu evliliği onaylamayınca annesinin başka bir adamla evlendiğini ve kendisini yetiştirme yurduna bıraktığını söyledi. Annesi Gülsev hanımla görüştüğünü ama babası Kadri Beyi tanımadığını söyleyen Semih, programın ilerleyen bölümlerinde ablası Elif ve abisi Yusuf'a da kavuştu. O anlarda stüdyoda gözyaşları sel oldu. 

ATV'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılarak babası Kadri Beyi bulmak istediğini söyleyen Semih, hayat hikayesini şöyle özetledi;

"Annem 23 sene önce İstanbul'da yaşıyormuş. 18 yaşında evlenmiş ve Elif ile Yusuf isminde iki çocuğu olmuş. Fakat 24 yaşındayken babam Kadri Beyden hamile kalmış ve kaçmışlar....

Amcalarım Kırklareli'de babamla annemi bulmuşlar ve babama 'Senin beşik kertmen var. O kadını bırak yoksa vururuz' demişler. Babam da bunu bildiği için annemi İstanbul otobüsüne bindirmiş. Bir daha da görüşmemişler. Annem de beni yetiştirme yurduna bırakmış. Annem şu anda Tekirdağ'da evli."

KADRİ BEY'E ULAŞILDI: Programın ilerleyen dakikalarında Müge Anlı ve ekibi Semih'in babası Kadri Beye ulaştı. Kadri Bey çocuğun kendisinden olmadığını iddia etti. Fakat Kadri Bey'in abisi canlı yayına bağlanarak Semih'in öz yeğeni olduğunu, kardeşinin yalan söylediğini anlattı. 

Ardından Semih'in ablası Elif de telefonla programa katılarak kardeşiyle görüşmek istediğini söyledi. Evli ve bir çocuk sahibi olduğunu belirten 27 yaşındaki Elif, kardeşi Yusuf'la birlikte Müge Anlı'nın bugünkü programına katılarak annesi Gülsev Hanım ve kardeşi Semih'le yüzleşti. 

STÜDYODA GÖZYAŞLARI SEL OLDU: Stüdyoya gelen Elif ve Yusuf, ilk kez annesi ve kardeşini gördüler. Elif önce Semih'e ardından da annesine sarıldı ve annesine "Anne gibi sarıl bana" diyerek ağladı. O sırada stüdyodaki herkes gözyaşlarına boğuldu. Fakat Yusuf annesine kızgın olduğunu söyleyerek sarılmadı. 

Ardından Yusuf, annesi Gülsev Hanım kendilerini bırakıp gittikten sonra çok zor günler yaşadıklarını söyledi. "Ben televizyonlarda gördüğünüz tipik üvey anne modunu yaşadım" diyen Yusuf şunları dile getirdi;

Biz kime kızacağız. Ben bu kadar zor şey yaşadıktan sonra bana sarılmasın. Ben televizyonda izlediğiniz tipik üvey anne modunu yaşadım. 1. sınıfa giden çocuklar lavaboya gidemezken ben üvey kardeşimi uyutup evi temizleyip öyle okula gidiyordum. Durmadan evden kaçıyordum. Beni zorla tekrar getiriyorlardı. Babama anlatıyorduk ama oralı olmuyordu. Kaçmakta buluyordum çareyi."

Elif de kardeşi Yusuf'un söylediklerinin doğru olduğunu, kendisinin de 16 yaşındayken evden kaçarak amcanın kızına sığındığını söyledi.

İlerleyen dakikalarda Elif'in bebeği de stüdyoya getirildi. Gülsev Hanım ilk kez torununu gördü. 

Sitene Ekle