BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
HABER /  GÜNCEL

ATO'da sıcak saatler! Başkanvekiline yumruklu saldırı

Ankara Ticaret Odası’da sıcak saatler yaşanıyor. Ankara Ticaret Odası’na (ATO) gelen bir grup ATO Başkanvekili Mustafa Deryal'e saldırdı. Yumruklu saldırıda burnundan darbe Deryal hastaneye kaldırıldı. Mustafa Deryal'e saldıranların MHP'liler olduğu iddia ediliyor.

Abone ol

ATO Başkanvekili Mustafa Deryal yumruklu saldırı düzenlendi.Mustafa Deryal'in aldığı yumrukla yaralandığı ve hastaneye kaldırıldı. 

Mustafa Deryal'e saldıranların MHP'li oldukları iddia edildi. İddiaya göre MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ'un başını çektiği 60 kişilik bir grup Ankara Ticaret Odası'nı bastığı ve ATO Başkanvekili Mustafa Deryal'a yumruklarla saldırıldığı iddia edildi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da hastaneye gelerek Deryal’in durumu hakkında bilgi aldı. Deryal, TOBB Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Deryal'in burnunun kırıldığı şüphesi var.

OSMAN GÖKÇEK ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI: ATO, 14 Nisan'da seçime gidecek. Seçimden önce böyle bir saldırının yaşanması dikkat çekti. Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) istifaların ardından başkanlık için Osman Gökçek adaylığını açıklarken, karşısına da ATO Meclis üyesi Mustafa Deryal’in rakip olarak çıkacağı belirtiliyordu.