BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Atanamayan şarkıcı Ziynet Sali

Ünlü sanatçı Ziynet Sali, Amasya Üniversitesi’nde verdiği konserde kendisinin de KPSS mağduru olduğunu söyledi. <br/>İstanbul Teknik Ünivers...

Abone ol

Ünlü sanatçı Ziynet Sali, Amasya Üniversitesi’nde verdiği konserde kendisinin de KPSS mağduru olduğunu söyledi.
İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı bölümü mezunu Sali, kendisinin de KPPS’ye girdiğini ancak atanamadığını söyledi. Sali, “KPSS bence de kalksın. Ben de mağdurum. Benim de tayinim çıkmamıştı. Müzik öğretmeniyim ama ’hayatında yaptınız mı derseniz’, yapmadım. Ama size böyle güzel şarkılar söyleyebiliyorum. Sonsuz başarılar” dedi.
Üniversitenin düzenlediği bahar şenliğine katılan Ziynet Sali’ye plaket veren Amasya Üniversitesi Rektörü Metin Orbay da, “Ziynet hanım, 2000’li yıllardan beri Türk gençlerini peşinde koşturuyor. Koşturduğu kadar da güzelliği de var, sanatı da var. Müzik eğitimini almış İstanbul Teknik Üniversitesi’nde. Akademik anlamda geçmişi olan bir insan ama o da milli eğitimde çalışmak isterse KPSS’yi geçmek zorunda” diye konuştu.
Sali’nin sevilen şarkılarını ve Orhan Gencebay ile Neşat Ertaş türkülerini seslendirdiği konser esnasında sahneye çıkan Kağan Özer adlı genç, uzun süredir aşık olduğu Asuman Birbilen’e ilanı aşk etti.
Özer’in ardından sahneye çıkıp öğrenciler adına Sali’ye teşekkür eden bir kız öğrenci de, uzun süredir hoşlandığı bir gence aşkını ilan etti. Peşpeşe gelen ilanı aşkları şaşkınlıkla izleyen Ziynet Sali, gençlerin evlenmeleri halinde düğünlerine gidip konser vereceğini söyledi.
(İHA)