BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
HABER /  GÜNCEL

Atakan için Survivor bitti mi? Son durumu ne doktor üzdü!

Survivor adasının en başarılı ismi Avatar Atakan son bölümde kaza geçirdi. Peki Atakan'a ne oldu durumu ne? Beyin tomografisi çekilen Atakan için doktor bir iyi bir kötü haber verdi.

Abone ol

Survivordaki son bölümde yer alan NBA ödül oyunu az kalsın felaketle bitiyordu. Avatar Atakan başına aldığı darbe ile boğulmanın eşiğine geldi. Başı yarılan Atakan acilen hastaneye kaldırıldı.

Avatar Atakan için doktoru tetkiklerin ardından bir iyi bir kötü haber verdi. 

Survivor 25 Mayıs 2016 çarşamba akşamı yayınlanan bölümüyle herkesi şoke etti. Ödülün NBA final maçı olduğu yarışma gece yarısı yapıldı. Suyun içinde geçen yarışmada Avatar Atakan zıplarken kaydı ve suya düştü. Tam başını dışarı çıkardığı anda da kütük başına çarptı.

İşte Atakan'ın survivor son bölümde geçirdiği kazanan görüntüleri;

ATAKAN'I SERKAY TÜTÜNCÜ KURTARDI

Atakan başına aldığı darbe ile yeniden sulara gömülürken İbrahim ve Efecan ile takım arkadaşları şoke olmuş bir şekilde kaldılar. Kimse yerinden kımıldamazken Serkay Tütüncü durumun ciddiyetini farkedip hemen suya atladı. Aldığı darbe ile boğulma tehlikesi yaşayan Atakan'a ilk müdahale suda yapıldı.

ATAKAN'A NE OLDU DURUMU NE?

Avatar Atakan başından akan kanla şoke ederken ilk muayenesindi bilincini yitirmemiş olması doktoru rahatlattı. Kontrol sırasında hayli sarsılmış olan Atakan "Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar" sözleri ile korkuttu. Doktor bunun üzerine muayeneyi tekrarladı.

DOKTORDAN BİR İYİ BİR KÖTÜ HABER

Beyin tomografisi çekilen Atakan'ın başına dikiş atıldı. Doktoru elde ettiği bulguları Türkiye'deki diğer hekimlerle de paylaşıp Atakan'ın durumunu netleştirdi. Doktor bir iyi bir kötü haber verdi. İyi haber Atakan'ın başına aldığı darbe kalıcı bir hasara sebep olmadı. Yarışmalara önümüzdeki günlerde dönecek. Kötü haber ise 'uçamaz' raporuydu. Yani Atakan için NBA ödülüne gitme izni yoktu ve kontrol altında kalması gerekiyordu. Atakan kazandıkları NBA ödülüne gidememin üzüntüsünü yaşarken aldığı darbenin ciddi bir hasara yol açmaması ile teselli oldu.