BIST 9.046
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.297,30
MEDYA

Ata Demirer'in kendini kıyasladığı bir isim var mı?

CNN TÜRK'te 'Buket Aydın ile 40' programına konuk olan Ata Demirer, 'Kendinizi kıyasladığınız bir isim var mı? sorusuna yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, komedyen ve senarist Ata Demirer, kendisiyle kıyaslanan isimler hakkında konuştu. Demirer, "Cem Yılmaz benim için hep bir kotadır. Belirleyici bir zeka ve kalitedir. İşimi yaparken onu hep çok ciddiye alırım. Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar" dedi.

ÖZENDİĞİ İSİMLERİ AÇIKLADI CNN TÜRK'te 'Buket Aydın ile 40' programına konuk olan Ata Demirer, "Kendinizi kıyasladığınız bir isim var mı? sorusuna yanıt verdi. Cem Yılmaz'ın kendi için hep bir kota, belirleyici bir zeka ve kalite olduğuna vurgu yapan Demirer, işini yaparken onu hep çok ciddiye aldığını söyledi.

Özendiği isimleri de açıklayan Demirer, "Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar. Şener Şen'in filmografisine hayranım, keşke öyle bir imkanımız olsa. O Ertem Eğilmez ve Arzu Film'ler kolay çekilmiyor. İşte o ana akım damarı devam ettirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

"ARAMIZDA BİR REKABET YOK" Aydın'ın "Aranızda bir rakabet var mı?" sorusuna Demirer, "Aramızda bir rekabet yok, bir süre sonra kendinle rekabet etmeye başlıyorsun. Kendini geliştirmeye çalışıyorsun. İlk başlarda Cem Yılmaz tabii ki benim için idoldü. Onun gibi şaka yapabilmek, seri şaka yapabilmek, o kadar saat sahnede kalabilmek hep belirleyici bir şeydi. Çok yetenekli bir adam, özel biri. Ama kendi içine dönmeye başladığında sen farklılıklarını hissediyorsun.

"CEM BENİM İÇİN BİR STANDARTTIR" Ben müzikal bir komedyenim. Mukallit yeteneklerim var. Bütün anlattığım öyküleri, içine girip çıkıp oynuyorum. Öyküyü anlatırken aynı anda 3-5 kişiyi oynayabiliyorum. Benim özelliklerim farklı. O farklılığı hissedince bir nevi kendimle barıştım. Ama yine de hem sinemada hem sahnede Cem benim için bir standarttır." değerlendirmesinde bulundu.

"KIYASLANMAMIZI DOĞRU BULUYORUM" Demirer, Yılmaz ile kıyaslanmalarını doğru bulduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Kıyaslanmamızı doğru buluyorum. Evet, böyle olması lazım. İşin doğasında bu var. Yanlış değil ama teknik olarak doğru buluyorum. Tabii ki yanlış aslında ama işin doğası böyle. O yüzden kabul ediyorum diyeyim."

Sitene Ekle