BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.442,58
HABER /  GÜNCEL

Aslan hem ağlattı hem güldürdü

Silivri Belediyesi İftar Çadırı'nda sahne alan Uğur Aslan, şiirleri ile hem ağlattı, hem güldürdü. Uğur Aslan, son albümünden şiirlerini de seslendirdi.

Abone ol

Uğur Aslan, boş yer kalmayan, çok sayıda vatandaşın da ayakta izlediği programda Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a “Arkadaş olacak kadar genç bir belediye başkanı” şeklinde seslendi.

Şiir albümleriyle birçok popçuyu geride bırakan, Kanal 7'de yoksul, kimsesiz ve çaresizlerin yardımına koşan Deniz Feneri programının sunuculuğunu yapan Uğur Aslan, Silivri Belediyesi İftar Çadırı’nda düzenlenen 2. Ramazan Etkinlikleri’nde sahne aldı. Son albümünden şiirlerini de seslendiren Uğur Aslan, sosyal yönü ve ikili ilişkilerindeki başarısı ile Silivri halkıyla samimi bir ortam oluşturdu.

“ASKER” AĞLATTI, “KARAGÜMRÜK” GÜLDÜRDÜ

Yaşanmış olayların konu edildiği şiirleri ile ilçe halkına seslenen Uğur Aslan’ın okuduğu “Asker” şiiri bazı vatandaşları ağlattı. Uğur Aslan, Karagümrük şiiri ile insanların yüzündeki tebessümü yeniden oluşturmayı başardı.

“HÜSEYİN TURAN ARKADAŞ OLACAK KADAR GENÇ BELEDİYE BAŞKANI”

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın yaptırdığı ankette İstanbul genelinde en başarılı 2. belediye başkanı olarak tespit edildiğini hatırlatan Uğur Aslan, Başkan Turan’a “Arkadaş olacak kadar genç bir belediye başkanı.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan da, Uğur Aslan’a çiçek ve Silivri Yoğurdu’nu vererek Deniz Feneri’nin bir programını Silivri’de yapmasını teklif etti. Aslan, Başkan Turan’ın teklifine olumlu yanıt verdi.
Uğur Aslan, programının ardından son albümünü imzaladı.