BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
GÜNCEL

Aslan burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Aslan burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Oldukça hareketli ve sizin için önemli bir haftaya giriyoruz sevgili Aslanlar, büyük değişimler kapıda!

Haftaya iletişimi yoğun bir şekilde başlayacaksınız, sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız, üye olduğunuz dernek ve kulüpler ile ilgili konular yoğun olarak gündeminizde olacak pazartesi günü.

Salı ve Çarşamba günleri ise kararlar almak ve girişimler yapmaktan uzak olmanızı tavsiye ederim. Biraz daha içsel bir günde olacaksınız ve birazda gergin olabilirsiniz. Tam olarak önünüzü göremediğiniz bir gün olacak. Biraz duygusal, biraz huzursuz ve ilerleme kaydedemez hissedebilirsiniz kendinizi. Sizi sakinleştirecek aktivitelere odaklanın özellikle Çarşamba gününde ve düşük bir hızla ilerleyin gün içinde.

Perşembe gününden itibaren ise her şey hareketlenmeye başlayacak. Burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasının etkisine giriyor olacaksınız. Kendiniz ile ilgili yapmak istediğiniz konular, hayat hedefleriniz gündeme gelecek. Bugünlerde bazı bitişler söz konusu olabilir ama bunun sebebi yeni başlangıçlara yer açması için olacak.

Cuma günü: planlarınızı ve girişimlerinizi yapmak için güzel bir gün. Destek alabileceğiniz ve olumlu gelişmeler elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı Aslanlar görünüşlerinde değişiklik yapmak isteyebilirler hatta estetik konuları bile bu günlerde gündeme gelebilir.

Cumartesi günü Ay tutulması gerçekleşecek ve bugün ve takip eden günlerde hem biraz duygusal olarak gergin olacaksınız hem de olay bazında bazı şeyler gerçekleşebilecek. İlişkileriniz, evliliğiniz, ortaklığınız gibi konular gündemde olacak. Uzun zamandır yapmak isteyip yapamadığınız şeyleri yapmak üzere harekete geçeceksiniz.

Pazar günü ise, parasal konularda planlamalar ve hesap kitap yapıyor olabilirsiniz. Haftanın planlaması içinde güzel bir gün olacak. Sakin geçirin bugünü çünkü hızlı bir hafta sizi bekliyor olacak.

Sitene Ekle