BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.438,93
GÜNCEL

Şehit kaymakamın oğluyla son konuşması ortaya çıktı!

Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Safitürk ile 4 yaşındaki oğlunun olaydan bir hafta önce en son bir arada görüldüğü video ortaya çıktı.

Şehit kaymakamın eşi Ayşegül Safitürük, olayın ilk gününden itibaren dik duruşunu ve metanetini koruyor, tüm zamanını 4 yaşındaki evladı Asım Eren ile geçiriyor.

Safitürk'e, Anadolu Ajansının (AA), haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı 2016 yıllığı hediye edildi. Fark ettiği yıllığın kapağındaki babasının fotoğrafını eliyle işaret eden küçük Asım Eren, "Benim babam" diyerek mutlu oldu.

"Büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna Asım Eren, "Babam gibi kahraman olacağım" karşılığını veriyor. Asım Eren, uzun süre baktığı babasının fotoğrafını öpüp, sevdi.

BABAYLA OĞLUNUN OLAYDAN 1 HAFTA ÖNCE ÇEKİLEN VİDEOSU

Olaydan bir hafta önce babayla oğlun en son bir arada görüldüğü video, izleyenleri duygulandırıyor. Şehit Safitürk'ün, ailesini görmek için geldiği Konya'da, eşi Ayşegül Safitürk tarafından çekilen videoda, oğluyla yaptığı sohbeti görülüyor.

Şehit Safitürk, dizine oturtup konuştuğu evladına, neden kendisinden ayrılmak zorunda olduğunu açıklamaya çalışıyor.

Safitürk, videoda oğluna; "Canım oğlum, ilk fırsatta tekrar geleceğim. İşim var. Gitmezsem olmaz. Para kazanamayız. Oyuncak alamayız. Gezemeyiz. Sana çorap aldık. Bunların hepsi çalıştığım içim oldu. Yine ilk fırsatta geleceğim." diyor.

Oğlunun "Nasıl oynayacağım, burada hiç arkadaşım yok ki?" demesi üzerine Safitürk, "Okula gitmen lazım. Annen var" karşılığını veriyor.

Oyuncak almak için işe gitmek zorunda olduğunu belirten babasını kararından vazgeçirmeye çalışan küçük Asım Eren, "Oyuncak değil, seni istiyorum. Beni bırakıp gitme" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Sitene Ekle
Etiketler