BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.435,62
HABER /  GÜNCEL

Askeri araç devrildi, 8 asker yaralı!

Maltepe'de, belediye otobüsünün arkadan çarptığı askeri araç devrildi. Araç altında kalan 8 asker yaralandı.

Abone ol

Kaza, sabah saatlerinde Küçükyalı kavşağında meydana geldi. 2. Zırhlı Tuğay'a giden askeri araca kavşakta belediye otobüsü arkadan çarptı.

Kenan Evren Kışlası’na giden askeri araca, dikkatsizce kavşağa girmek isteyen İETT otobüsü çarptı. Çarpma sonucu devrilen askeri aracın altında kalan 8 asker yaralandı. Yaralı askerler, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevredeki hastanelere kaldırıldı.Kazayı gören Cavit Berberler isimli bir görgü tanığı, “Askeri araç Kenan Evren Kışlası’na girmek için manevra yaptığı sırada otobüsün arkadan çarpması sonucu takla attı” dedi.

Çarpmayla birlikte araç devrildi. Araç altında kalan 8 asker yaralandı.

Yaralı askerlere ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Bazı askerler vatandaşlar tarafından araç altından çıkartıldı. Yaralı askerler, ambülanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı askerlerden Kemal Yazıcı, Kazım Gündüz, Aykut Altay ve Yıldırım Çabuk, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Cihangir Yakıemir ile Hasan Gödel, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ismi öğrenilemeyen 2 asker de GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.