BIST 10.481
DOLAR 32,24
EURO 34,91
ALTIN 2.433,01
HABER /  GÜNCEL

Asker otobüs şoförünü böyle dövdü

Erzincan'da halk otobüsü şoförünü uzman çavuş fena dövdü...

Abone ol

Erzincan'da halk otobüsü şöforünü tekme - tokat döven yolcu güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Şoförü döven kişinin kimliği kamera kaydından tespit edildi ve Jandarma Uzman Çavuş olduğu belirlenen zanlı yakalandı.

Olay kent içi ulaşımda kullanılan halk otobüsünde meydana geldi. Yavuz Selim ve Mengüceli Mahallesi güzergahındaki 1 numaralı otobüsün şoförü 36 yaşındaki Savaş Şahin, kent merkezinden yolcuları almaya başladı. Bu sırada yolcu otobüsüne binen bir kişi öğrenci olduğunu söyleyerek Açık Öğretim Fakültesi kimliğini gösterdi. Şoför Savaş Şahin, kimliğinin geçersiz olduğunu belirterek, otobüste bu konuda uyarıcı yazı bulunduğunu belirtti. Otobüsün arkasına geçen kimliği belirlenemeyen kişi, güzergah boyunca yolcuların inmesini bekledi.

Kamu lojmanları yakınlarında otobüste yolcu olmamasını fırsat bilen bu kişi sürücü Savaş Şahin'in yanına geldi. "Sen kime küfür ettin? İn aşağıya" diyerek kızdı. Sürücünün "küfür etmedim" demesine rağmen bu kişi, Savaş Şahin'i yumruklamaya başladı.

Direksiyon başında defalarca otobüs sürücüsü Savaş Şahin'e yumruk indiren kişi, bir ara şoförün yanda bulunan sopaya davranması ile belindeki silaha elini attı. Küfürlerle şoföre vurmaya devam eden saldırgan, Savaş Şahin'in "Ben küfür etmedim. Çocuklarımın ölüsünü öpeyim küfür etmedim. Kamera da görüntüler var" sözleri ile sakinleşmesine rağmen tehdit ve küfürlerine devam etti. "Kapıyı aç" diyen kimliği belirlenemeyen kişi otobüsten inerek uzaklaşırken, aldığı yumruk darbeleri ile yüzünden yaralanan otobüs şoförü Savaş Şahin ise Devlet Hastanesinde ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Şoför Savaş Şahin'in yolcudan şikayetçi olması üzerine, polisin aradığı saldırgan yakalandı.