BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,94
ALTIN 2.445,41
HABER /  GÜNCEL

Aşırı hız ölüm getirdi

Küçükçekmece’de aşırı hızlı olduğu öne sürülen araç, yol kenarındaki demir parmaklıkları kırdıktan sonra yaklaşık 5 metre yükseklikten boş arsaya düştü..

Abone ol

Küçükçekmece’de aşırı hızlı olduğu öne sürülen araç, yol kenarındaki demir parmaklıkları kırdıktan sonra yaklaşık 5 metre yükseklikten boş arsaya düştü. Araç sürücüsü Semih Akın’ın hayatını kaybettiği kazada 3 kişi de yaralandı.

Halkalı Yarımburgaz Caddesi üzerinde saat 22.30 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti: Semih Akın yönetimindeki 34 EM 3925 plakalı otomobil aşırı sürat sebebiyle yolda kaymaya başladı. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden Akın’ın kullandığı araç kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil, yol kenarındaki demir parmaklıkları kırıp, yaklaşık 5 metre yükseklikteki arsaya düştü. Araç içindeki 4 kişi hurdaya dönen araç içinde sıkıştı.

aralılar otomobilden çıkartılamayınca olay yerine itfaiye ekibi çağırıldı. İtfaiye ekibi, Ahmet Kaya, Kadir Taşdan ve Şükrü Emrah Mutlu’yu sıkıştığı yerden çıkarttı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hayat belirtisi göstermeyen sürücü Semih Akın’ın cesedi ise yaklaşık 40 dakika sonra sıkıştığı yerden çıkartıldı. Akın’ın cenazesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Kaza yapan aracın başka bir araç tarafından sıkıştırıldığını ifade eden görgü tanıkları, aracın kaldırıma çarptıktan sonra boş araziye yuvarlandığını söyledi. Kazanın meydana geldiği caddenin 3 şeritli ve geniş olduğuna dikkat çeken bir mahalle sakini de sürücülerin aşırı süratli ilerlediğini ve yolda trafik lambası olmaması sebebiyle çocuklarını sokağa gönderemediklerini ifade etti.

Polis olayla ilgili araştırma başlattı.