BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  MEDYA

Artı 1'de neler oldu? En yetkili ağızdan açıklama

Artı Bir TV Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Oğhan kanalda yaşananlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Artı Bir TV'de son iki gün içerisinde bir çok program ekranlara gelmedi. Kanal çalışanları ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle twitter üzerinden eylem yaptı.

Artı 1 Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Oğhan, 1 DE MEDYA programında ''Artı Bir TV'de ne oldu" sorusuna cevap verdi. Oğhan, gelinen noktayı şu sözlerle özetledi;

"Geçen haftanın başından sonuna kadar başta maddi sıkıntılar olmak üzere bir takım sıkıntıları çözebilmek için arkadaşlarımızla beraber bir takım temaslar içindeydik. Bu temaslar sonuç vermedi hafta içi de devam ettik. Buradaki sıkıntı ağırlıklı olarak mali sıkıntı. Bir televizyonu suyun üzerinde tutabilmek, çalışanların paralarını ödeyebilmek kolay bir mesele değil. Bu meseleyi çözebilmek için ekrandan bir süre uzaklaştık. Tam çözebildik mi hayır.

BU BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DEĞİL

Elbette burası ticari bir kuruluş, burada çalışanlar paralarını almak zorunda. Bir sosyal sorumluluk projesi değil, bir vakıf değil. Gönüllü çalışma esası yok. Herkesin bir şekilde kaznç elde etmesi gerkiyor. Bir süredir fedakarca devam eden süreç geçen haftaya kadar dayanmıştı. O son noktayı aşabilmek için temaslarda bulunduk ve bugün gelinen noktada tam aşılamasa da belirli bir noktaya gelindi. Onun için yayınlara devam ediyoruz."

İşte Yavuz Oğhan'ın o açıklamaları: