BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Arka Sokaklar 427. bölüm final sahneleri: Sezgin intikamını alıyor!

Arka Sokaklar 427. son bölümü final sahneleri... Arka Sokaklar'ın bu hafta 3 Şubat 2017 Cuma akşamı yayınlanan 427. son bölümünde neler oldu?

Arka Sokaklar 3 Şubat 2017 Cuma akşamı yayınlanan 427. son bölümü finalinde ailesinin ölümüyle yıkılan ve bir türlü toparlanamayan Sezgin, intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır; devamlı, kızının ölümünü düşünerek intikam planları yapan Sezgin, Rıza Baba'yı can evinden vurmaya karar verir ve hedefindeki kişi ise Rıza Baba'nın kızı olan Pınar'dır.

Kenan ve Yeşim’in kurduğu tuzak, Rıza Baba’yı suçlu duruma düşürerek tutuklanmasına sebep olur. Ekip, Rıza Baba’yı kurtarmak için Sezgin’in peşine düşer. Rıza Baba’nın ailesi ise Pınar’ın hamile olduğunu öğrenir. Bir taraftan güzel haberle mutlu olmuşlar; ancak Rıza’nın içeride olmasından dolayı buruk bir sevinç yaşamışlardır.

Rıza Baba içeride de güvende değildir. Oktay isimli mahkum, Rıza Baba’yı sürekli tehdit etmektedir. Dışarıdaki düşmanları Rıza’yı burada da takip etmiş ve ölüm emrini çoktan vermişlerdir. Rıza’nın içeride durmasını zorlaştıracak durumlar yalnızca bunlar da değildir. Dışarıda ailesini sarsacak beklenmedik bir olay yaşayacaktır. Sezgin dışarıda da rahat durmamıştır. Rıza’ya ve ekibe zarar vermek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ekibin de Rıza’yı içeride bırakmaya hiç niyeti yoktur. Babalarını çıkarmak için Sezgin’i bir an önce yakalayıp olayı aydınlatmaları gerekmektedir. Pınar tek başına evden çıkıp arabasına binip gidecekken, Sezgin ile karşı karşıya gelirler.

Sitene Ekle