BIST 9.455
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.499,25
MEDYA

Arka Sokaklar 391. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisi 391. yeni bölümüyle 4 Mart 2016 Cuma akşamı Kanal D'de olacak. Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar 391. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 4 Mart 2016 Cuma akşamı Kanal D'de...


Nedim Arslan, Özel Harekat tarafından İstanbul’a getirilip Tem Şube’ye teslim edilmiş bir itirafçıdır. Ekip, Nedim’i kullanarak Sancar ve Reva’ya ulaşmanın peşindedir. Civan Dayı ise boş durmaz, İzzet’i, Sancar’ı ve Reva’yı alıp mekan değiştirmeye karar verir. Aynı zamanda mekanlarına mahalleden çocukları teker teker toplayıp adeta beyinlerini yıkayıp örgütün adamı olarak çalıştırmaya başlamayı hedefler.


İzzet ise infaz yaparken Kudret’e yakalanır. Kudret’ de bu gençlerden biridir. Hatice oğlu Kudret’i Civan’ın elinden kurtarmaya çalışır .Ekip Nedim’den edindikleri bilgilerle Civan dayıya ulaşıp örgütü bitirmek için çalışmaları hızlandırır.


Zeliha staj yaptığı gazetenin yerel kanalına muhabir olarak terfi eder. Zeliha’nın ilk gittiği olay inşaatın tepesine çıkmış intihar etmeye çalışan Abdi’nin olayıdır. Abdi kamerayı görünce, kamera yukarıya gelsin diye krize girer. Zeliha polis kızı olmasının cevvalliği ile inşaatın tepesinde bulur kendini. İntihar eylemindeki Abdi’yi sakinleştirmeyi başarır ve polisler kıs kıvrak yakalarlar. Zeliha’nın başarısı evde herkes tarafından takdir edilir. Abdi, Zeliha’yı gördüğü anda aşık olur.

Sitene Ekle
Etiketler