BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,58
MEDYA

Arka Sokaklar 377. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar dizisi 377. yeni bölümüyle 20 Kasım 2015 Cuma akşamı Kanal D'de olacak. Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Arka Sokaklar 377. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 20 Kasım 2015 Cuma akşamı Kanal D'de...


Maceraya hazır olun... Ekip dönüyor; hem de daha zorlu görevlerle ve büyüyerek dönüyor. Kahramanlarımız dönüyor ama ufak bir farkla; bu defa sürgündeler!


Rıza baba ve ekibi büyük uyuşturucu baronu Timur’u yakalayıp adalete teslim etmiştir. Rıza baba tam emekli olacakken Timur hapishaneden kaçar.


Mesut, Hüsnü, Ali ve Aylin; Timur’u yakalamaya çalışırken yanlışlıkla bir milletvekilinin garsoniyerini deşifre edip Timur’u ellerinden kaçırırlar ve İstanbul’un en belalı yerine, Taşlıtepe’ye sürülürler. Rıza Baba da sürülmemiş ama emeklilik hayallerini ertelemek zorunda kalmıştır. Yeni yerlerinde ekibe eski dostları Murat da katılır.


Ekibimiz asayiş olaylarına her zamanki gibi müdahale ederlerken, bölgedeki mafya çetesinin ve can düşmanları Timur’un da ekibimiz için planları vardır. Yeni maceralarında onlara Taşlıtepe karakolunun polisleri genç Volkan, emekliliğe gün sayan Halil ve çaycı Hediye’yle, güzel ve kuralcı kimliğiyle tanınan komiser Selin de eşlik edecek.

Sitene Ekle
Etiketler