BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
MEDYA

Nihal Candan jüri koltuğuna oturdu!

İşte Benim Stilim All Star 19 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan jüri koltuğuna oturdu.

İşte Benim Stilim All Star 19 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş kendisine yapılan "Bu kadını mumlayalım diğer nesillere saklayalım" yorumunu çok beğendiğini ve bir daha dünyaya gelse aynı boy, kilo, kişilik ve aileye sahip olmak istediğini söyledi.


"Acaba sizden yanıma kimi alırım?" diye sorunca Nihal Candan el kaldırdı. Nihal'e "Sen benim kızım olacaktın" diyerek Nihal'in küçüklük fotoğrafını yeniden ekrana istedi. Nihal bunun üstüne "Çiğdem'le dalga geçerken ben gerçekten evlenemeyeceğim" dedi.


Nur Yerlitaş daha sonra Nihal Candan'ı yanına çağırdı. Nur Yerlitaş'ın yanına oturan Nihal Candan, Aycan ve Nurcan Şencan'a Nur Yerlitaş'ın kızı Gülnihal Yerlitaş olarak yorum yaptı. Nur Yerlitaş diğer kızları da yanına alacağını söyleyince Nihal "Ben tek değil miyim" diye serzenişte bulundu. "Köprünün bu tarafınıda gördün" diyen Nur Yerlitaş'a Nihal "O taraf daha eğlenceli" diye cevap verince herkesi şaşırttı.


Daha sonra Aycan Şencan'dan kendi taklidini yapmasını isteyen Nur Yerlitaş, Aycan'ı yanına aldı. Aycan Şencan, Nur Yerlitaş'ın taklidi yanında yaptı.

Sitene Ekle