BIST 10.279
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47

Arda Turan'ın kahvaltı keyfi

Arda Turan'ın kahvaltı keyfi

Muğla turistik beldesi göcek'te tatil yapan galatasaray'ın yıldız oyuncusu arda turan, yakın arkadaşı olduğu öğrenilen hilton dalaman resort & spa genel müdürü geylan dursunoğlu'nun daveti üzerine otelde kahvaltıya katıldı.

Arda Turan'ın kahvaltı keyfi

Muğla turistik beldesi Göcek'te tatil yapan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Hilton Dalaman Resort & SPA Genel Müdürü Geylan Dursunoğlu'nun daveti üzerine otelde kahvaltıya katıldı.

Arda Turan'ın kahvaltı keyfi

Galatasaray’da kalıp kalamayacağı yılan hikayesine dönen, son olarak da Chelse'den teklif aldığı öne sürülen Arda Turan, yaz tatilini Göcek’te tamamladı. Arkadaşları ile birlikte önce Çeşme'ye giden, ardından da Göcek'de tekne turuna katılan Arda Turan'ın son adresi Hilton Dalaman Resort & SPA oldu.

Arda Turan'ın kahvaltı keyfi

Göcek'ten tekne ile Hilton Dalaman Resort & SPA'ya gelen Arda Turan gazetecilerin görüşme talebini geri çevirirken, yarın Galatasaray'ın kampına katılacağı ve spekülasyon olmaması için konuşmadığını söyledi.

Arda Turan'ın kahvaltı keyfi

Arda Turan, yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Hilton Dalaman Resort & Spa'nın Genel Müdürü Geylan Dursunoğlu ile bir süre sohbet etti ve kahvaltı yaptı. Ardından da Hilton Dalaman’a ait özel araç ile Dalaman Havalimanı’na giden Arda, uçakla İstanbul'a hareket etti. Ünlü futbolcunun sevgilisi Sinem Kobal ise Hilton'a gelmedi. Kobal'ın Arda Turan'dan önce İstanbul'a döndüğü belirtildi.