BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Arda arkadaşlarına İnönü'yü anlattı

La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Beşiktaş maçı öncesi NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Turu geçen taraf olmak istediklerini söyleyen Arda, rövanşta İnönü'de yaşanacak atmosferi de arkadaşlarına anlattığını ifade etti.

Şimdiden rövanş maçında, İnönü'de yaşayacakları atmosferi, arkadaşlarına attığını söyleyen Arda, artık futbolun keyfinin yaşanması gerektiğini söyledi.

Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyeceğini söyleyen Arda Turan, "Kasığımda ufak bir zorlanma var. Eski sakatlığımla alakası yok. Milli maçtan önce, yoğun maç temposundan dolayı fazla zorlanma oldu. Beşiktaş maçında oynarsam, daha kötüye gitme durumu var. O yüzden hiç riske atmamak lazım" ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR ANI OLACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid formasıyla, Beşiktaş ile tur mücadelesi verecekleri için çok farklı duygular içinde olduğunu belirten Arda, İnönü'deki atmosferi de takım arkadaşlarına anlattığını ifade ederek, "Benim için çok güzel bir anı olacak. Türk futbolu içinde çok güzel birşey. Atletico Madrid forması giyerken, Beşiktaş'a karşı oynamak onur verici. Artık futbolun keyfini daha çok yaşamayı tercih ettiğimiz için, takım arkadaşlarıma da İnönü'de oynanacak maçın keyfini anlatıyorum. Fair-Play ruhu içerisinde, iki güzel maç bekliyor futbolseverleri. Umarım turu geçen taraf biz oluruz. Üzülerek söylüyorum ama dileklerim bu yönde" diye konuştu.

FAVORİ BİZİZ

Beşiktaş karşısında oynayacakları ilk maçta, gol yemeden alacakları bir galibiyetle büyük avantaj yakalayacaklarını ifade eden Arda, "Kağıt üzerinde turun favorisi biziz. Ama artık sahada oynarsanız kazanırsınız. Beşiktaş takım olarak, çok iyi bir takım. Özellikle oyunculara sahipler. O nedenle çok dikkat etmek gerekiyor. İspanya'da gol yemeden alacağımız bir galibiyet, bizim için çok büyük bir avantaj olacak. Ama Beşiktaş bize, burada gol atarsa işimiz zor olabilir. Elimizden geldiği kadar iyi oynayıp, kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.