BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.407,89
HABER /  SPOR

Antep efsaneye kavuşuyor

Gaziantepspor, Real Madrid, Milan, Benfica formasını giyen Julio Cesar ile anlaşmaya vardı.

Abone ol Gaziantepspor, uzun süreden beri peşinde koştuğu ve daha önce Real Madrid, Milan, Benfica ve Real Sociedad gibi takımların da formasını giyen Brezilyalı Julio Cesar ile her konuda anlaşmaya vardı ve futbolcunun yarın sabah Gaziantep'te olacağı öğrenildi.

Mehmet Polat ile yollarını ayıran ve Bekir İrtegün'ün durumunun netleşmemesi üzerine yapılan uzun görüşmelerin ardından anlaşma sağlanan Julio Cesar'ın, arkadaşı Fenerbahçeli Roberto Carlos ile yaptığı görüşmenin ardından Gaziantepspor'a gelmeyi kabul ettiği kaydedildi.

Julio Sesar, anlaşma imzaladıktan sonra Gaziantepspor'daki diğer Brezilyalı futbolcular Tabata, Ivan ve Beto ile birlikte ter dökecek.

Kulüp basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, başarılı bir geçmişi olan Brezilyalı Julio Cesar'ın yarın Gaziantep'e gelerek 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacağını ve antrenmanlara katılacağını belirterek, ''Yıldız futbolcunun transferi hemen olmuyor. Biraz zaman aldı ama mutlu sona ulaşmak önemliydi'' dedi.

Kızıl, futbolcunun kulübüyle olan küçük pürüzü nedeniyle daha önce transferin ertelendiğini, şu anda ise kendileri açısından bir sorun olmadığını kaydetti.

Kırmızı-siyahlıların, yine Brezilyalı olan kariyerli bir forvet oyuncusuyla ilgilendiği de öğrenildi.