BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da Rus kızlara seks tuzağı

Tatile geldiler ancak Antalya'da iki zanlının eline düştüler. İddialara göre bu kızlara seks tuzağı kuruldu.

Abone ol

Antalya'ya tatile gelen Rusya uyruklu iki kadını, zorla fuhuş yaptırmak için alıkoydukları ve cep telefonlarını gasp ettikleri iddia edilen iki zanlı, polis tarafından yakalandı. Operasyonda, zanlılarca bir evde alıkonulan iki turist, 1.5 gün sonra kurtarıldı.

Antalya'ya tatile gelen ve bir arkadaşlarının yanında kalan Rus uyruklu iki kadının, bir bar çıkışında kendilerini kaldıkları eve bırakmak isteyen Z.D. ile H.O'nun otomobiline bindikleri belirlendi.

Güzeloba Mahallesi'nde bir eve götürüldükleri, zorla fuhuş yaptırılmak için alıkonuldukları iddia edilen kadınların, zanlılarca cep telefonlarının gasbedildiği öne sürüldü.

Kadınlardan birinin zanlıların görmediği ikinci cep telefonundan Antalya'da yaşayan arkadaşlarından yardım istemesiyle polise ulaşan ihbar sonucu, Gasp Büro Amirliği ekipleri operasyon başlattı. Kaldıkları evin kısa sürede tespit edilmesiyle, alıkonulan iki kadın, tutuldukları evde polis ekiplerince 1,5 gün sonra kurtarıldı.

Polisleri fark ederek kaçmaya çalışan Z.D. ile H.O. da takip sonucu yakalandı. İki zanlı, “Hürriyeti tahdit”, “fuhşa zorlama” ve “gasp” suçlarından adliyeye sevk edilecek.