BIST 10.320
DOLAR 32,18
EURO 35,09
ALTIN 2.462,55
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da gasp iddiası!

Antalya'da bir kişi kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından bıçaklanarak gasp edildi.

Abone ol

Evde mahsur kalan yaralıyı itfaiye ve polis ekipleri kurtardı.Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa Kızılsaray mahallesi, 78. sokakta oturan ve Turizm sektöründe çalışan A. Uçan (31), internetten tanışıp gece geç saatlerde evine davet ettiği kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklanarak gasp edildi. Evin kapısı üzerine kilitlenen Uçan, yaralı halde evde mahsur kaldı.

YÜZÜNDE KESİK VE DARP İZLERİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. Çaresiz bir şekilde evde kıvranan A. Uçan'ı kurtarmak için itfaiye dışardan müdahale ederken polis ekipleri de dairenin çelik kapısını kırarak içeri girdi.

Yaralı Uçan, 112 Acil Servis ekiplerince Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Uçan'ın sağlık durumunun iyi olduğu, ancak hastanede gözetim altında tutulacağı bildirildi. Yüzünde kesikler ve darp izleri bulunan A. Uçan'ın tedavisi hastanede sürüyor.

İNTERNETTEN TANIŞTIĞI BİRİNİ EVE ÇAĞIRDI

Bu arada A. Uçan'ın, polise verdiği ilk ifadesinde ''İnternet üzerinden tanıştığım birini eve davet ettim. Daha sonra birlikte alkol alıp, sohbet ettik. Sohbetin bir bölümünde aramızda tartışma yaşandı. Bana bıçakla saldırdı. Bıçakladıktan sonra cebimdeki 40 lira, 1 adet cep telefonu ve 2 adet de kredi kartını alarak, evin kapısını üzerime kilitleyerek, kaçtı'' dediği öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı çalışmada yerde ve duvarda kan izlerine rastladığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis ekiplerinin zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.