BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.377,99
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da 3 gün 3 gece Hint düğünü!

Dünyanın sayılı zenginlerinden Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta, ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak ile evleniyor.

Abone ol

Antalya Mardan Palace 23-26 Nisan arası yapılacak ve geleneksel merasimleri ile 3 gün 3 gece sürecek düğüne özel kapatıldı. İçlerinde ütücü, terzi, kuaför, dövme sanatçıları ve özel kahyaların da bulunduğu aileye bağlı toplam 385 kişi görev yapıyor. Güney Afrika, ABD, İngiltere ve Dubai’den düğün için gelen 600 konuk otelde konaklıyor. VIP konuklar için 86 kişilik özel kahya ekibi hizmet veriyor. Düğün için otelin 4 farklı mekanı tamamen boşaltılıp yeniden dekore edildi.

PARAŞÜTLE YÜZÜK ATILACAK

Avrupa’nın en büyük havuzu unvanına sahip 16 bin metrekarelik alan içinde ‘Kız Kulesi’ bulunan otel havuzunun üzeri platform ile kapatılıp, düğün sahnesi olarak hazırlandı. Düğün alanın dekorasyonu için Hollanda’dan 71 konteyner çiçek getirildi. Törende yüzük paraşütle indirilecek. Geleneklere göre en önemli seremonilerden biri sayılan ve dün akşam dış kapısında başlayan ‘Barat Töreni’ herkes tarafından izlendi. Otelin 2 dış kapısı arasında yapılacak danslı yürüyüş, yaklaşık 1.5 saat sürdü.