BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  GÜNCEL

Antalya Kumluca'da hortum çıktı, yaralılar var

ANTALYA’nın Kumluca ilçesinde çıkan hortum, yerleşim yerlerine ve seralara zarar verdi. Hortum nedeniyle seralarda çalışan bazı işçilerin yaralandığı kaydedildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Abone ol

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen hortum nedeniyle 5 kişi yaralandı. Salur Mahallesi'nde etkili olan yağış ve hortum, seralar ile tarım arazilerine zarar verdi. Hortum nedeniyle Suriyeli oldukları belirtilen 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Yaralanan 5 kişilik aile, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Kumluca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

DERELER TAŞTI
Kuvvetli yağış nedeniyle Konyaaltı ilçesindeki Boğaçayı Deresi taştı. Çakırlar mevkisindeki köprü, suların üzerinden aşması nedeniyle trafiğe kapatıldı.
KENT MERKEZİNDE DOLU VE HORTUM
Fırtına nedeniyle kentin en işlek caddelerinden Yüzüncü Yıl Caddesi'nde çok sayıda ağaç devrildi. İki otomobil, devrilen ağaçların altında kaldı. Cadde, polis ekiplerince trafiğe kapatıldı. BAKANDAN AÇIKLAMA
Antalya'daki hortum ve fırtınalarla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan bir açıklama geldi. Kurum, 229 binada hasar tespit edildiğini söyledi.

140 TRAFO MERKEZİNDE ENERJİ YOK
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, yaptığı açıklamada ''Antalya'da 140 civarında trafo merkezinde enerjimiz yok. Büyük bir oranda gün içerisinde Antalya'ya enerji vermeye başlayacağız.'' dedi.