BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  DÜNYA

Annesine oğlunu yedirdiler

IŞİD militanlarının insanlık dışı uygulamalarına bir yenisi eklendi. İddiaya göre oğlunu görmeye giden anneye, oğlunu yedirdiler.

Abone ol

İnsanlık dışı katliamlarıyla gündemden düşmeyen IŞİD militanlarının bir anneye oğlunu yedirdikleri iddia edildi. The Sun gazetesinde yer alan bir haberde, IŞİD militanlarının acımasız vahşeti bir kez daha gözler önüne serildi.

IŞİD militanlarının Musul baskınında yakalanan ve esir alının oğlunu arayan cesur anne, oğluyla konuşmak umuduyla IŞİD karargahına gitti.

Militanlar kadına uzun yoldan geldiğini ve oğlunu görmeden önce yemek yemesi gerektiğini söyledi. Kadına, pişmiş et, pirinç ve çorba ikram edildi. Yemeği yedikten sonra militanlar anneye, "az önce oğlunu yedin" dediler.

Gazeteye konuşan İngiliz Yasir Abdullah, bu hikayeyi dinledikten sonra IŞİD'e karşı savaşmaya karar verdiğini söyledi.

Abdullah korkunç hikayeyi şöyle anlatıyor, "IŞİD militanları kadına uzun yoldan geldiğini söyleyerek önce yemek yemesi gerektiğini, sonra onu oğluna getireceklerini söylüyorlar. Ancak kadının çocuğunu öldürmüşler ve doğramışlar. Kadın yemeği bitirdikten sonra oğlunu görmek isteyince, kadına gülmüşler ve 'Onu az önce yedin' demişler."

IŞİD'in sandalyeye bağlı eşcinseli çatıdan atıp halka taşlatmasından sonra ortaya çıkan bu olay terör örgütünün gerçekleştirdiği son vahşet olayı olarak kayıtlara geçti.