BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,09
ALTIN 2.464,81
HABER /  DÜNYA

Anne babalarının düğünlerine şahit oldular

Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği toplu nikah töreninde 72 çift dünya evine girdi. Kimi çift çocuklarıyla birlikte nikaha katılırken, ki...

Abone ol

Sancaktepe Belediyesi’nin düzenlediği toplu nikah töreninde 72 çift dünya evine girdi. Kimi çift çocuklarıyla birlikte nikaha katılırken, kimileri ise çocuk yolu gözlediklerini söyledi.
Çiftler, Mustafa Ceceli’nin şarkılarıyla mutlu günlerini taçlandırdı.
Sancaktepe Belediyesi’nin Hakan Şükür Stadyumu’nda düzenlediği toplu nikah töreninde, farklı sebeplerden dolayı nikah yapmamış ve ilk kez evlenecek olan çiftler hep birlikte mutluluğa ’’evet’’ dedi. Çiftlerin nikahını kıyan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, nasihatlerde bulunmayı ihmal etmedi.
Evliliğin toplumu şekillendirdiğini ifade eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bugün geleneksel toplu nikah merasimimizi gerçekleştirdik. 72 çiftimizi dünya evine almış olduk. Tebrik ediyoruz, Cenab-ı Allah sağlık içinde uzun ömürler versin. Bizim kültürümüzde var olan, toplumun temeli ailedir. Burada 72 ailenin temeli atıldı” dedi.

ÇOCUKLARI, MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU
Yıllar süren birlikteliğini nikahla taçlandıran Havva Gümele, “5.5 yıllık evliyiz. Fakat nikahımız daha yeni oluyor. 5 aylık hamileyim, bebek bekliyorum. Çok mutluyuz, daim olsun istiyoruz” diye konuştu. 3 erkek çocuğu olan 33 yaşındaki Ramazan Polat da, “ 6 yıldır beraberiz. İlk defa resmi nikahımız kıyılıyor. Çok güzel. Allah razı olsun belediyemizden” derken, eşi Emine Polat ise, “Çok heyecanlıyım. Çocuklarımız nikah şahidimiz” ifadelerini kullandı.
21 yaşındaki Burcu Çaldıran ise, mutlu olduğunu belirterek, "Çok heyecanlıyız. Çok güzel bir duygu. Farklı bir aktivite. Bizim için de çok güzel bir duygu olarak kalacak” dedi. Eşi Hüseyin Yarar da, “Eşimi tanıdığım günden beri hep farklı şeyler oldu” şeklinde konuştu. Evlilik cüzdanlarını alan çiftlere başkan Erdem altın hediye etti.

MUSTAFA CECELİ SANCAKTEPE’Yİ SALLADI
Nikah töreninin ardından sahneye çıkan, şarkılarıyla milyonların kalbine taht kuran ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Sancaktepe’yi adeta salladı. Birbirinden güzel şarkılarla hayranlarının gönlünü mest eden Ceceli’nin sevenleri şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan genç şarkıcı, konserinin sonunda ayakta alkışlandı.
(İHA)